ΕΛΛΑΔΑ

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο υποστηρικτής της 25ης τακτικής γενικής συνέλευσης ΣΕΤΕ (pics)

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο υποστηρικτής της 25ης τακτικής γενικής συνέλευσης ΣΕΤΕ (pics)
Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συμμετείχε ως υποστηρικτής στην 25η Γενική Τακτική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας. Η ανοιχτή συνεδρίαση έλαβε χώρα στο Electra Metropolis Athens παρουσία 400 περίπου επιχειρήσεων, ενώ η κλειστή συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τη συμμετοχή 1.500 περίπου προσκεκλημένων από τον ευρύτερο πολιτικό, επιχειρηματικό και τουριστικό χώρο.

Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις του ΣΕΤΕ, η οποία λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο με ατζέντα την πορεία του Ελληνικού Τουρισμού, καθώς και τη διαμόρφωση θέσεων και προτάσεων τουριστικής πολιτικής.

Στο πλαίσιο της υποστήριξης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, οι άρτια εκπαιδευμένοι φοιτητές της Σχολής Τουρισμού βοήθησαν στη διοργάνωση της συνέλευσης, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε καίριες λειτουργικές θέσεις όπως η υποδοχή και εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων, η προετοιμασία των αιθουσών και του υλικού της συνέλευσης. Η εκδήλωση αποτέλεσε για τους φοιτητές μια μοναδική εμπειρία και ευκαιρία να εργαστούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

mitropolitiko2 copy

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και βραβευμένη ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» στα Greek Hospitality Awards 2016 & 2017.

mitropolitiko1

Προσφέρει προπτυχιακά (bachelors) και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (masters) σε σύγχρονες ειδικότητες με ζήτηση στην τουριστική αγορά εργασίας.

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ