ΕΛΛΑΔΑ

Την Τετάρτη η δίκη του 35χρονου που επιτέθηκε στον δήμαρχο Ελευσίνας

Την Τετάρτη η δίκη του 35χρονου που επιτέθηκε στον δήμαρχο Ελευσίνας
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ποινική δίωξη για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία σε βαθμό πλημμελήματος, ασκήθηκε στον 35χρονο συμβασιούχο, ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι στον δήμαρχο Ελευσίνας, Γιώργο Τσουκαλά.

Ο δράστης οδηγήθηκε σήμερα, Τρίτη, στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθήνας, όπου και ασκήθηκε η ποινική δίωξη εις βάρος του.

Ακολούθως παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών προκειμένου να δικαστεί. Εκεί έλαβε προθεσμία και θα δικαστεί αύριο. Στο μεταξύ κρατείται.

Νωρίτερα, ο κ. Τσουκαλάς, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο εκτός κινδύνου, έστειλε ένα ιδιαιτέρως συγκινητικό μήνυμα προς όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν στην περιπέτειά του.

«Η συμπαράσταση και η αγάπη του κόσμου δεν με συγκινούν απλά αλλά με γεμίζουν δύναμη. Σας ευχαριστώ όλους ολόψυχα και ειδικά τους εξαιρετικούς ανθρώπους του Θριασίου Νοσοκομείου, τόσο της διοίκησης, όσο και του ιατρικού-νοσηλευτικού δυναμικού για την άψογη αντιμετώπιση της κατάστασης. Δεχτείτε τη βαθιά ευγνωμοσύνη της οικογένειάς μου αλλά και τη δική μου για το σεβασμό με τον οποίο αντιμετωπίζετε το γεγονός. Σύντομα θα είμαστε πάλι όλοι μαζί για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την πόλη μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Ελευσίνας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ