Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χαλάζι
Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται σήμερα Δευτέρα, από το μεσημέρι και έως τις νυχτερινές ώρες, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
Κύρια χαρακτηριστικά της επιδείνωσης του καιρού θα είναι, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις.
Οι περιοχές που θα επηρεαστούν σταδιακά από την κακοκαιρία θα είναι: τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική και κεντρική Μακεδονία.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ θα πνέουν πολύ ισχυροί νότιοι άνεμοι.
ΚΟΣΜΟΣ
Κολομβία: Ένας νεκρός, 77 τραυματίες, 43 οι αγνοούμενοι από τη συντριβή μεταγωγικού αεροσκάφους
22:30
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παπασταύρου: Η Ελλάδα Φάρος Σταθερότητας σε μια πολύ ταραγμένη περιοχή
22:20
ΚΟΣΜΟΣ
Μπαχρέιν: Ζητεί από το Σ.Α. του ΟΗΕ να εγκρίνει τη χρήση βίας για την προστασία της ναυσιπλοΐας στο Ορμούζ
22:11
ΚΟΣΜΟΣ
Απειλές Ιράν σε ΗΠΑ: «Αν χτυπήσετε τις υποδομές μας θα είναι πλέον κεφάλι αντί οφθαλμού - Θα πνιγείτε στον Περσικό Κόλπο»
22:03
ΚΟΣΜΟΣ