ΕΛΛΑΔΑ

Οι Anonymous Greece απαντούν στην Τράπεζα της Ελλάδος: Να μας φοβάστε...

Οι Anonymous Greece απαντούν στην Τράπεζα της Ελλάδος: Να μας φοβάστε...
Facebook/Anonymous Greece

Συνεχίζουν τις απειλές τους κατά της Τράπεζας της Ελλάδος οι Anonymous Greece, με νέα ανάρτησή τους στο Facebook.

«Προς Τράπεζα της Ελλάδος: Όταν μερικοί σας παρακολουθούν και από στιγμή σε στιγμή μπορεί να πέσετε θύμα κυβερνοεπιθέσεων εσείς θα τα διαψεύσετε διότι δεν έχετε κάτι καλύτερο να πείτε», γράφουν οι Anonymous Greece στην ανάρτησή τους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και προσθέτουν:

«Να μας φοβάστε! Γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε θα καταρρεύσει όλο το σύστημα σας και μετά να δούμε τι θα έχετε να πείτε. #AnonymousGreece».

Υπενθυμίζεται ότι από οι Anonymous Greece, από την Κυριακή έχουν ξεκινήσει ένα μπαράζ απειλών προς την Τράπεζα της Ελλάδος αλλά και τις ελληνικές αρχές με αναρτήσεις στο Facebook.

«Τα χειρότερα έρχονται» ανέφεραν οι Anonymous Greece, την Τρίτη, σε μήνυμά τους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης προς την «Κυβέρνηση της Ελλάδος» μετά από την επίθεση που πραγματοποίησαν στην ιστοσελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και τον δικτυακό τόπο της Τράπεζας της Ελλάδος.

Η αντίδραση της Τράπεζας της Ελλάδος

Παρά την προειδοποίηση για μεγαλύτερης κλίμακας διαρροή εγγράφων από τους Anonymous φαίνεται πως η «διαρροή» εγγράφων της Τράπεζας της Ελλάδος δεν ήταν και τόσο αποκαλυπτική, αφού, πρόκειται για κοινής λήψης πληροφορίες, προσβάσιμες σε οποιοδήποτε χρήστη.

Πηγές της Τράπεζας της Ελλάδος δήλωσαν στο CNN Greece πως τα στοιχεία που διέρρευσαν είναι «δεδομένα που είναι ήδη διαθέσιμα στο κοινό από τον ιστότοπο της Τράπεζας της Ελλάδος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ