Σαουδική Αραβία: Υπό κράτηση πρίγκιπες και υπουργοί στο πλαίσιο εκστρατείας κατά της διαφθοράς
Πρίγκιπες και πρώην υπουργοί τέθηκαν υπό κράτηση στη Σαουδική Αραβία, κατ΄εντολήν της νεοσυσταθείσας επιτροπής κατά της διαφθοράς, που συστάθηκε με βασιλικό διάταγμα, υπό τον πρίγκιπα διάδοχο, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, το Σάββατο.
Ειδικότερα, οι Αρχές της Σαουδικής Αραβίας έθεσαν υπό κράτηση τέσσερις εν ενεργεία υπουργούς και έντεκα πρίγκιπες στο πλαίσιο της εκστρατείας εναντίον της διαφθοράς που εξαπέλυσαν, όπως μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο αλ Αραμπίγια.
Ο δισεκατομμυριούχος σαουδάραβας πρίγκιπας Αλουάλιντ μπιν Ταλάλ, ιδιοκτήτης της επενδυτικής εταιρίας Kingdom Holding και ο πρώην υπουργός Οικονομικών της χώρας, Ιμπραχίμ αλ-Ασαφ, βρίσκονται μεταξύ αξιωματούχων αυτών, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
ΕΛΛΑΔΑ
Λάρισα: Στιγμές αγωνίας για 7χρονο παιδί που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του - Του έγινε ΚΑΡΠΑ
15:48
ΣΠΟΡ
Ο Χάαλαντ απαλλάχθηκε από τα μακριά μαλλιά του - Πώς αντέδρασαν Γκουαρντιόλα και Ιμπραΐμοβιτς
15:35
ΕΛΛΑΔΑ
Σε εξέλιξη δύο επιχειρήσεις διάσωσης σε Χανιά και Ηράκλειο για δύο περιπατητές
15:22
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεδριάζει αύριο Δευτέρα το υπουργικό υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Ακρίβεια, χωροταξικά στην ατζέντα
15:09
ΕΛΛΑΔΑ