Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς μπροστά από ντισκοτέκ - Έξι τραυματίες
Ένας άνδρας ηλικίας 29 ετών, με καταγωγή «πιθανόν» από τη Συρία, παρέσυρε με το όχημα που οδηγούσε μια ομάδα πεζών μπροστά από μια ντισκοτέκ στο Κουξχάφεν, στη βόρεια Γερμανία, με αποτέλεσμα να τραυματίσει 6 ανθρώπους.
Όπως έγινε γνωστό από την τοπική αστυνομία, μια διαμάχη που προηγήθηκε, φαίνεται πως αποτέλεσε το κίνητρο της ενέργειάς του.
Κατόπιν, το όχημα έπεσε πάνω σε ένα τσιμεντένιο διαχωριστικό τοιχίο, που βρισκόταν σε απόσταση περίπου 300 μέτρων, ενώ αυτόπτες μάρτυρες ακινητοποίησαν τον οδηγό μέχρι να φθάσει η αστυνομία, μετέδωσαν γερμανικά ΜΜΕ. Σύμφωνα μάλιστα με το Spiegel, ο νεαρός φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
«Η έρευνα δείχνει ότι είχε προηγηθεί μια διένεξη εντός ή εκτός του κέντρου διασκέδασης στο Κουξχάφεν που πιθανόν να είναι η αιτία του περιστατικού» επισήμανε η αστυνομία σε ένα δελτίο τύπου, επικαλούμενη αυτόπτες μάρτυρες.
«Σε αυτό το στάδιο, το σενάριο ο άνδρας να είχε πολιτικά κίνητρα μπορεί να αποκλειστεί» συμπληρώνεται από τις αρχές.
Στο Twitter, η αστυνομία του Όλντενμπουργκ ανέφερε ότι ο οδηγός «πιθανόν κατάγεται από τη Συρία».
Οι τραυματίες, όλοι τους γερμανικής υπηκοότητας, είναι ηλικίας 19 έως 29 ετών, μεταδίδει το Αθηναϊκό πρακτορείο.
Οι πέντε από τους τραυματίες πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του έκτου τραυματία δεν εμπνέει ανησυχία.
Το Instagram στις ΗΠΑ θα ενημερώνει τους γονείς για πιθανές αυτοκτονικές τάσεις του παιδιού τους
23:51
Αρχές Μαρτίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα η επόμενη συνάντηση ΗΠΑ - Ουκρανίας - Ρωσίας, λέει ο Ζελέσνκι
23:45
Ηράκλειο: Μητέρα κατήγγειλε ότι εκπαιδευτικός έπιασε τον γιο της από τον λαιμό σε δημοτικό σχολείο
23:37
Βραζιλία: Στους 55 οι νεκροί από τις πλημμύρες
23:33