Ντάισελμπλουμ: Δεν έχω καμία προτίμηση μεταξύ των υποψήφιων διαδόχων μου
Ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, δήλωσε ότι δεν έχει καμία προτίμηση μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων διαδόχων του, της υπουργού Οικονομικών της Λετονίας, Ντάνα Ρεζνιέτσε-Οζόλα, του Λουξεμβούργου, Πιερ Γκραμένια, της Σλοβακίας, Πίτερ Κάζιμιρ και της Πορτογαλίας, Μάριο Σεντένο.
«Τους αγαπώ όλους πολύ» απάντησε ο Ντάισελμπλουμ αναφερόμενους στους τέσσερις υποψηφίους, όπως μετέδωσε το Γαλλικό πρακτορείο.
Ο Ολλανδός αξιωματούχος, που θα αποχωρήσει από τη θέση του στα μέσα Ιανουαρίου, συνέστησε στον διάδοχό του να δίνει «μεγάλη προσοχή στο ενδεχόμενο επανάπαυσης».
«Νιώθω μεγάλη ανησυχία βλέποντας ότι προχωράμε προς το πεδίο της επανάπαυσης. Τα πράγματα πάνε τόσο καλά, οι τράπεζες πάνε καλύτερα, η οικονομία πάει καλύτερα. Βλέπω πολλούς πολιτικούς να χαλαρώνουν. Κι όμως, πρέπει πραγματικά να ριχθούμε στη δουλειά» τόνισε ο απερχόμενος πρόεδρος του Eurogroup.
Βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο 74χρονος που αγνοούνταν στο Βελούχι
13:43
Το Ευρωκοινοβούλιο θα «παγώσει» την επικύρωση της εμπορικής συμφωνίας μεταξύ ΕΕ - ΗΠΑ, λένε ευρωβουλευτές
13:40
Το υπόγειο Παρίσι και οι κατακόμβες: H πιο σκοτεινή και συναρπαστική πλευρά της πόλης
13:30
Ομόνοια: Διακοπή της κυκλοφορίας λόγω καθίζησης του οδοστρώματος στην οδό Γερανίου
13:19