ΗΠΑ: Δυο ώρες μετά την αλλαγή του χρόνου η πρώτη μαζική δολοφονία στις ΗΠΑ
Μόλις δύο ώρες αφότου το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ υποδέχτηκε τη νέα χρονιά, σημειώθηκε η πρώτη μαζική δολοφονία για το 2018.
Δράστης ένας 16χρονος, που σκότωσε τέσσερα μέλη της οικογένειάς του ενώ πυροβόλησε και κατά ενός πέμπτου συγγενικού προσώπου. Ανάμεσα στους νεκρούς συγκαταλέγονται η μητέρα και η γιαγιά του δράστη.
Νεκροί είναι και μια νεαρή γυναίκα καθώς και ένας άνδρας αλλά η σχέση τους με τον 16χρονο δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί.
Το κίνητρο που όπλισε το χέρι του δράστη δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αλλά οι Αρχές διαβεβαιώνουν ότι πρόκειται για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και όχι για δημόσια απειλή.
Ο νεαρός, αν και ανήλικος, έχει συλληφθεί και αναμένεται να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία.
ΚΟΣΜΟΣ
Μεγάλες καταστροφές στην Πορτογαλία από την καταιγίδα Κριστίν - Ζημιές δισεκατομμυρίων
21:34
ΚΟΣΜΟΣ
Η Ιορδανία δεν θα επιτρέψει να χρησιμοποιεί το έδαφός της για επίθεση στο Ιράν
21:27
ΕΛΛΑΔΑ
Σοβαρές ζημιές από την κακοκαιρία: Κατολισθήσεις, πλημμύρες και ρήγμα 200 μέτρων στην Ιονία Οδό (pics&vids)
21:20
ΚΟΣΜΟΣ
Απόθεμα σπάνιων γαιών επιδιώκουν να δημιουργήσουν οι ΗΠΑ - Στόχος η μείωση της εξάρτησης από την Κίνα
21:16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ