ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο: Αυτός είναι ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας της 22χρονης Ελληνορωσίδας (pic)

Λονδίνο: Αυτός είναι ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας της 22χρονης Ελληνορωσίδας (pic)
Μητροπολιτική αστυνομία

Το σκίτσο του 31χρονου Κασίμ Λιούις, που φέρεται να είναι ο δολοφόνος της 22χρονης Eλληνορωσίδας Iuliana Tudos και ο οποίος συνελήφθη την Πρωτοχρονιά από την Μητροπολιτική Αστυνομία, κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες στα βρετανικά μέσα.

Ο 31χρονος εμφανίστηκε για πολύ λίγο στο δικαστήριο, όπου επιβεβαίωσε μονάχα τα στοιχεία του (το όνομά του, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση και εθνικότητα) και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Ωστόσο, κανένα από τα στοιχεία δεν δόθηκε στη δημοισότητα. Ο Λιούις παραμένει σε καθεστώς κράτησης και θα εμφανιστεί την Παρασκευή εκ νέου στο δικαστήριο.

kasim lewis

Πηγή: PA

Η 22χρονη εθεάθη για τελευταία φορά την Παραμονή των Χριστουγέννων στην οδό Camden στις 8 το βράδυ (τοπική ώρα), μετά από μία έξοδο με τους φίλους της. Τους είπε ότι ήθελε να πάρει το λεωφορείο για το σπίτι της στο Finsbury Park και ότι θα τους έβλεπε αργότερα, σε άλλο σπίτι, στο Ένφιλντ.

Από εκείνη τη στιγμή, η νεαρή δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής. Τρεις μέρες αργότερα, στις 27 Δεκεμβρίου, η κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο πάρκο Finsbury, κοντά στο σπίτι της στο βόρειο Λονδίνο.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η Τudos, που εργαζόταν σε παμπ, έφερε τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα ενώ είχε δεχτεί και χτυπήματα στο κεφάλι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ