Μπαχάμες: Παιδί γλιτώνει στο... παρά πέντε από επίθεση καρχαρία (vid)
Από θαύμα και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή γλίτωσε ένα μικρό αγόρι από επίθεση καρχαριών σε παραλία στις Μπαχάμες.
Σε βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το Inside Edition, ο μικρός φαίνεται να μπαίνει χαρούμενος στα καθαρά νερά για να κάνει τις βουτιές του.
Λίγα μέτρα μακριά είναι μία ομάδα τεσσάρων καρχαριών, που πλησιάζουν απειλητικά το ανήξερο παιδί.
Ο μικρός συνεχίζει να παίζει με τα νερά και οι καρχαρίες είναι μία «ανάσα» μακριά του όταν ο Αρτέμ Τσατσένκο, ένας άντρας που κατέγραφε με το drone του την θάλασσα από ψηλά, βλέπει τα αρπακτικά να τον πλησιάζουν και του φωνάζει να βγει έξω.
«Τρέξε, τρέξε», φώναξε ο Τσατσένκο στον μικρό, που για καλή του τύχη τον άκουσε και δεν έπεσε στα… δόντια των καρχαριών.
«Ευτυχώς με άκουσε και βγήκε από το νερό με μεγάλη ταχύτητα», διαπίστωσε ο Τσατσένκο.
SPONSORED
Έκρηξη σε κέντρο διαχείρισης εξοπλισμών στη Δαμασκό - Τουλάχιστον ένας νεκρός
16:00
Ρωσία: Σχεδιάζει την επιστροφή προσωπικού στο πυρηνικό εργοστάσιο του Μπουσέρ τις επόμενες εβδομάδες
15:56
Είδος πολυτελείας τα κεράσια με 17 ευρώ το κιλό - Ράλι ανόδου για τρίτη χρονιά
15:55
Τουρκία: Νεκρός ο δράστης του μακελειού με τους έξι νεκρούς σε εστιατόριο στη Μερσίνα
15:44