Ιράκ: Δεκάδες νεκροί σε διπλή επίθεση καμικάζι στη Βαγδάτη
Τουλάχιστον 31 άτομα έχασαν τη ζωή τους και ακόμη 94 τραυματίστηκαν σε διπλή επίθεση βομβιστών-καμικάζι που διαπράχθηκε σήμερα το πρωί, Δευτέρα, στο κέντρο της πρωτεύουσας του Ιράκ. Αυτή είναι η δεύτερη επίθεση του είδους μέσα σε τρεις ημέρες.
Αυτός είναι ο απολογισμός σύμφωνα με τον Άμπντελ Γάνι αλ Σαάντι, επικεφαλής της γενικής διεύθυνσης Υγείας στην ανατολική Βαγδάτη.
Οι «δύο καμικάζι ανατινάχθηκαν στην πλατεία Αλ Ταγιαράν, στο κέντρο της Βαγδάτης», είχε τονίσει λίγο νωρίτερα ο στρατηγός Σάαντ Μάαν, εκπρόσωπος της κοινής επιχειρησιακής διοίκησης, ενός οργάνου που συντονίζει τη δράση του στρατού και της αστυνομίας, κάνοντας λόγο για 16 νεκρούς.
Ο πρώτος απολογισμός που είχε δοθεί από τις αρχές έκανε λόγο για 6 νεκρούς.
ΚΟΣΜΟΣ
Η πρώτη ολική έκλειψη Ηλίου στην Ευρώπη μετά από 27 χρόνια- Τα άλλα αστρονομικά γεγονότα για το 2026
15:04
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έκανε πρόταση γάμου στη Μαρία Σάκκαρη: Το αποκάλυψε ο πρωθυπουργός
14:57
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τασούλας από Προεδρική Φρουρά: Ατενίζουμε τη νέα χρονιά με μεγαλύτερη αισιοδοξία και σιγουριά
14:53
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Από τους 7 βαθμούς Κελσίου στους 17 - Θεαματική άνοδος της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο
14:42
ΠΟΛΙΤΙΚΗ