ΚΟΣΜΟΣ

Κωμικός δέχθηκε επίθεση από έξαλλο θεατή

Κωμικός δέχθηκε επίθεση από έξαλλο θεατή
Facebook/Steve Brown

Ένας κωμικός δέχθηκε άγρια επίθεση ενώ πραγματοποιούσε το νούμερό του σε μπαρ της Νότιας Καρολίνας.

Πρόκειται για τον Steve Brown ο οποίος βρισκόνταν στη σκηνή του The Comedy House όταν ξαφνικά κάποιος από το κοινό ανέβηκε στη σκηνή και επιτέθηκε στον δημοφιλή κωμικό με γροθιές.

Ο Brown, έκπληκτος, προσπάθησε να αμυνθεί και τότε ο δράστης άρπαξε τη βάση του μικροφώνου και άρχισε να το κραδαίνει, κυνηγώντας τον κωμικό γύρω γύρω στην σκηνή. Έπειτα, ο θεατής έξαλλος, άρπαξε το σκαμπό και το πέταξε στον Steve Brown, τραυματίζοντάς τον ελαφρώς.

Σε αυτό το σημείο ήταν που παρενέβησαν υπάλληλοι του μπαρ και κατάφεραν να αποφύγουν τα χειρότερα.

Το συμβάν κατέγραψε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες:

Λίγο μετά, ο Brown δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και σχολίασε τι του συνέβη. Στη λεζάντα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η επίθεση που δέχθηκε αποτελεί μία υπενθύμιση για το κέντρο πως πρέπει να προσλαμβάνουν επαγγελματίες security προκειμένου να προστατεύουν τους καλλιτέχνες, οι οποίοι τους αποφέρουν μεγάλο κέρδος.

«Ευχαριστώ τον Θεό που με προστάτεψε και επέτρεψε στον γέρικο κ..λο μου να σκύψει και να κάνει ελιγμούς αλλιώς αυτή η ιστορία θα μπορούσε να έχει φρικτή κατάληξη», αναφέρει ο κωμικός. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της επίθεσης του άνδρα, ούτε εάν συνελήφθη μετά το περιστατικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ