Άστραψαν (πάλι) τα φλας στο Νταβός: Ο Τριντό και οι κάλτσες του ξανά στο επίκεντρο!
Τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας είναι στραμμένα αυτές τις μέρες στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, που διεξάγεται στο Νταβός, της Ελβετίας, ωστόσο, για δεύτερη μέρα, τα βλέμματα τράβηξαν οι… κάλτσες που επέλεξε να φορέσει ο Καναδός πρωθυπουργός, Τζάστιν Τριντό.
Μετά τις πουά κάλτσες που τράβηξαν το ενδιαφέρον, χθες, ο Τριντό, σε συνάντηση που είχε την Πέμπτη με την Μαλάλα Γιουσαφζάι, τη νεαρή ακτιβίστρια από το Πακιστάν και κάτοχος βραβείο Νόμπελ, που αγωνίζεται για το δικαίωμα των κοριτσιών στην εκπαίδευση στη χώρα της. Στη συνάντηση αυτή, ο Καναδός πρωθυπουργός επέλεξε μωβ κάλτσες με παπάκια.
Οι κάλτσες του Τριντό, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται viral. Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, κατάφερε να επισκιάσει την Κριστίν Λαγκάρντ στο Bloomberg Business Forum στη Νέα Υόρκη, αφού τα φλας των φωτογράφων στράφηκαν σχεδόν εξολοκλήρου πάνω του, με τις κάμερες να εστιάζουν στις κάλτσες του, οι οποίες είχαν-για άλλη μια φορά- τη μορφή ενός εκ των χαρακτήρων του Star Wars.

Πηγή: REUTERS/Stephen Yang
Τον περασμένο Μάιο, κατά τη συνάντησή του με τον Ιρλανδό ομόλογό του, Έντα Κένι και με αφορμή τον εορτασμό της 40ης επετείου από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της υπεργαλαξιακής εποποιίας, ο Τριντό μας εντυπωσίασε πάλι αφού όχι μόνο φόρεσε κάλτσες με θέμα τον Πόλεμο των Άστρων, αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπέρα φορώντας διαφορετικά ζευγάρια.
Η Μογγολία διατάζει «παρακολούθηση» στα σύνορα με τη Ρωσία μετά από ύποπτο κρούσμα πανώλης
18:24
Ρωσία: Δεν υπάρχει κίνδυνος επιδημίας για την πανώλη - Ενημερώθηκε ο ΠΟΥ για την κατάσταση
18:24
Εισαγγελική παραγγελία για περαιτέρω έρευνα στην υπόθεση του Φίλιππου Καμπούρη
18:23
Ο Μάρκο Ρούμπιο στην Πνύκα - Live η ομιλία του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών
18:23