Μολδαβία: Πέταξε χειροβομβίδα επειδή δεν του πουλούσαν αλκοόλ - Νεκροί και τραυματίες
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν σήμερα στο Τσισινάου, πρωτεύουσα της Μολδαβίας, από έκρηξη χειροβομβίδας που προκάλεσε ένας άνδρας στον οποίο η ταμίας αρνήθηκε να πουλήσει αλκοόλ, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών.
Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 12:00 τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδας) σε ένα μικρό παντοπωλείο στο κέντρο της μολδαβικής πρωτεύουσας, όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο που επικαλείται το υπουργείο Εσωτερικών.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δύο άνδρες ήθελαν να αγοράσουν αλκοολούχα ποτά. Η ταμίας αρνήθηκε και ένας από αυτούς έριξε μια χειροβομβίδα.
Ο επικεφαλής του γραφείου έρευνας της αστυνομίας, Αλεξάντρ Πανζάρι, δήλωσε από την πλευρά του πως ο άνδρας καβγάδισε με την ταμία γιατί ήθελε να φύγει χωρίς να πληρώσει για δέκα πακέτα τσιγάρα που πήρε.
«Φεύγοντας από το κατάστημα, άφησε να πέσει μια χειροβομβίδα που εξερράγη στην είσοδο. Ο άνδρας αυτός είναι νεκρός και σκοτώθηκε άλλος ένας άνθρωπος», διευκρίνισε ο Πανζάρι σε συνέντευξη Τύπου.
Δεν διευκρίνισε αν οι δύο άνδρες ήταν σε κατάσταση μέθης. «Διεξάγεται έρευνα», ανέφερε το υπουργείο Εσωτερικών.
Το Ιράν διαψεύδει ότι σχεδιάζονται απευθείας συνομιλίες με τις ΗΠΑ στην Ντόχα
13:49
Τα χαρτιά του για την Βρετανία του μέλλοντος ανοίγει από το Μάνστεστερ ο Άντι Μπέρναμ
13:36
Σταμπουλίδης: Νέα εποχή για το Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο - Έχει υλοποιήσει έργα ύψους 3,5 δισ. ευρώ
13:34
Στον Πειραιά συνελήφθη 53χρονος διωκόμενος από τις Αρχές της Αιγύπτου για ανθρωποκτονία
13:31