ΚΟΣΜΟΣ

Η οικογένεια Μακάν «γιόρτασε» τα 15α γενέθλια της Μαντλίν

Η οικογένεια Μακάν «γιόρτασε» τα 15α γενέθλια της Μαντλίν
REUTERS/Handout

Τα 15α γενέθλια της Μαντλίν Μακάν, της μικρής Βρετανίδας που εξαφανίστηκε από θέρετρο στην Praia da Luz το 2007, γιόρτασαν οι γονείς και τα δίδυμα αδέλφια της το Σάββατο.

Όπως αναφέρουν βρετανικές ταμπλόιντ, η μητέρα της Μαντλίν, Κέιτ, άφησε για άλλη μια φορά δώρα στο δωμάτιό της.

Ο χώρος έχει «παγώσει» στο χρόνο… Παρόλα αυτά, η οικογένεια της Μαντλίν ελπίζει ότι κάποια μέρα το εξαφανισμένο μέλος της θα επιστρέψει και θα ανοίξει τα δώρα που της αφήνουν τόσα χρόνια…

«Θα ήταν υπέροχο μια ημέρα να κάνουμε μια τέτοια γιορτή. Δεν έχουμε χάσει την ελπίδα μας» είπε ο θείος της Μαντλίν, όπως γράφει η Sun.

Η 50χρονη πλέον Κέιτ Μακάν είχε πει παλαιότερα: «Εγώ αγοράζω όλα τα δώρα. Σκέφτομαι την ηλικία που θα ήταν και αγοράζω κάτι που, όποτε και να την βρούμε, θα είναι κατάλληλο. Το σκέφτομαι αρκετά κάθε φορά…».

Η ίδια αποκάλυψε ότι η ημέρα των γενεθλίων της Μαντλίν είναι πάντα συναισθηματικά φορτισμένη, επειδή «αισθάνεσαι πραγματικά την απουσία της».

Στη σελίδα που έχουν δημιουργήσει στο Facebook για την αναζήτησή της, οι γονείς της έγραψαν: «Καλά 15α γενέθλια Μαντλίν! Σε αγαπάμε και σε περιμένουμε και δεν θα σταματήσουμε ποτέ να ελπίζουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ