Πενς: Παραμένουν οι κυρώσεις σε βάρος της Βενεζουέλας
Οι ΗΠΑ θα διατηρήσουν τις οικονομικές κυρώσεις εις βάρος της Βενεζουέλας παρά την απελευθέρωση του Τζόσουα Χολτ, του Αμερικανού που κρατούνταν εδώ και σχεδόν δύο χρόνια στη λατινοαμερικανική χώρα, δήλωσε με ανάρτησή του στο twitter ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς.
Όπως τόνισε ο Πενς, είναι «πολύ χαρούμενος που ο Τζόσουα Χολτ είναι πίσω σπίτι του με την οικογένειά του(…) Οι κυρώσεις συνεχίζονται έως την επιστροφή της δημοκρατίας στη Βενεζουέλα».
Ο Χολτ, ένας μορμόνος ιεραπόστολος, κατηγορούνταν από το Καράκας ότι οργάνωσε ένοπλες ομάδες για να αποσταθεροποιήσει τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο, κάτι που ο ίδιος ανέκαθεν αρνούνταν.
Το Σάββατο (26/5) ο πρόεδρος Τραμπ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απελευθέρωση του Χολτ.
ΚΟΣΜΟΣ
Νέος συναγερμός στο Ακρωτήρι στην Κύπρο - Λήξη συναγερμού λέει η Λευκωσία
16:57
ΚΟΣΜΟΣ
Για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων μίλησε ο Δένδιας με τον Υπουργό Άμυνας των ΗΑΕ
16:52
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 111 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Φεβρουάριο
16:49
ΚΟΣΜΟΣ
Νέες σειρήνες στο Ακρωτήρι: Το Ισραήλ στη Β' φάση του πολέμου - Το Ιράν αρνείται χτύπημα στο Αζερμπαϊτζάν
16:40
ΚΟΣΜΟΣ