Σικάγο: Το… λαγωνικό που «ξετρύπωσε» 680 κιλά μαριχουάνας!
Ηρωίδα θεωρείται στο Σικάγο η Τζέιντα, μια σκυλίτσα της αστυνομίας που… ξετρύπωσε 680 κιλά μαριχουάνας αξίας άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων.
Σύμφωνα με το CNNi, η ειδικά εκπαιδευμένη σκυλίτσα κατάφερε να εντοπίσει τα ναρκωτικά όταν η αστυνομία προχώρησε σε έλεγχο οδηγού που υποπτευόταν για διακίνηση παράνομων ουσιών.
Η αστυνομία του Σικάγο δημοσίευσε φωτογραφίες της Τζέιντα, η οποία ήταν περιτριγυρισμένη από τα «βουνά» μαριχουάνας που κατασχέθηκαν.
«Οι αστυνομικοί έμαθαν ότι τα ναρκωτικά ήταν καθ’ οδόν από την Καλιφόρνια προς το Σικάγο» έγραψε σε ανάρτησή της σε κοινωνικά δίκτυα το αστυνομικό τμήμα του Σικάγο. «Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες».
Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο δίκτυο WBBM, που συνεργάζεται με το CNNi, ότι δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί οι έρευνες.
SPONSORED
Ιράν: Η Τεχεράνη κατηγορεί τη ΔΟΑΕ για πολιτικοποίηση της εποπτείας του πυρηνικού της προγράμματος
13:29
Νεκρό ένα βρέφος από ισραηλινά πυρά στη Χεβρώνα - Τραυματίες οι γονείς του
13:25
Αχτσιόγλου για Τσίπρα: «Τυχόν συνέργειες μένουν να φανούν, τίποτα δεν είναι προεξοφλημένο»
13:13
Τέσσερις συλλήψεις μελών συμμορίας για διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη
13:12