Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ δεν δήλωσε ότι η Ρωσία δεν θέτει πλέον στο στόχαστρο τις ΗΠΑ
Ο Λευκός Οίκος διέψευσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η Ρωσία δεν θέτει πλέον στο στόχαστρο τις ΗΠΑ, τονίζοντας ότι απάντησε «όχι» για να αποφύγει περαιτέρω ερωτήσεις για την ενδεχόμενη ανάμιξη στις αμερικανικές εκλογές.
Σε ερώτηση δημοσιογράφων πριν συνάντηση του υπουργικού συμβουλίου νωρίτερα κατά πόσον η Ρωσία εξακολουθεί να θέτει στο στόχαστρο τις ΗΠΑ, ο Τραμπ κούνησε το κεφάλι του και απάντησε «Όχι».
«Ο πρόεδρος…έλεγε ‘όχι’ στην απάντηση ερωτήσεων», δήλωσε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας, Σάρα Σάντερς σε συνέντευξη Τύπου αργότερα.
«Ο πρόεδρος και η κυβέρνησή του εργάζονται πολύ σκληρά για να διασφαλίσουν ότι η Ρωσία δεν είναι σε θέση να αναμιχθεί στις εκλογές μας όπως έκαναν στο παρελθόν», πρόσθεσε.
Βενεζουέλα: Στο κοινοβούλιο η συζήτηση για νομοσχέδιο αμνήστευσης πολιτικών κρατουμένων
23:59
Tις επόμενες εβδομάδες πιθανότατα στις ΗΠΑ οι νέες ειρηνευτικές συνομιλίες Ουκρανίας-Ρωσίας
23:51
«Η διεθνής αβεβαιότητα αποτελεί βασικό παράγοντα κινδύνου για την ευρωζώνη», δηλώνει η Λαγκάρντ
23:44
Ελον Μασκ: «Τα λεφτά δεν αγοράζουν την ευτυχία» αναγνωρίζει ο πλουσιότερος στο κόσμο
23:35