ΚΟΣΜΟΣ

Φίδι τρώει περιστέρι σε δρόμο του Λονδίνου

Φίδι τρώει περιστέρι σε δρόμο του Λονδίνου
YouTube

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο μιας γυναίκας σε πολυσύχναστο δρόμο στο ανατολικό Λονδίνο, η οποία κατέγραψε τη στιγμή που ένας βόας τυλίγεται σε ένα περιστέρι και το τρώει.

Το φίδι, το οποίο εκτιμάται ότι είναι εγκαταλελειμμένο κατοικίδιο, εντόπισε ο Dave Fawbert, σε ένα πεζοδρόμιο ανάμεσα σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο και τα μαγαζιά, το πρωί του Σαββάτου. Αμέσως μαζεύτηκε ένα μεγάλο πλήθος.

Η 29χρονη Rachel Garland που τράβηξε το βίντεο είπε ότι δεν είχε ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο. «Δεν φοβήθηκα, γιατί κινείτο πολύ αργά, ήταν τυλιγμένο εντελώς γύρω από το περιστέρι και προσπαθούσε απλά να το φάει. Δεν φαινόταν να είχε προσέξει όλο τον κόσμο», είπε και πρόσθεσε:

«Μετά ένας τύπος το έπιασε από την ουρά, όπως ήταν τυλιγμένο και το έβαλε σε ένα κουτί».

Σύμφωνα με τον Fawbert, το φίδι «έτρωγε 100% το περιστέρι, είχε το σαγόνι του ανοιχτό τυλιγμένο γύρω του και το κεφάλι του ήταν σχεδόν ολόκληρο μέσα».

Ο Fawbert ανέβασε τη φωτογραφία στο λογαριασμό του στο twitter, την οποία έχουν δει τουλάχιστον 4.000 άνθρωποι.

Η οργάνωση διάσωσης ζώων RSPCA μετέφερε το ζώο σε ένα πάρκο άγριας ζωής, ενώ καλεί όποιον έχει πληροφορίες να τους ενημερώσει, προκειμένου να διαπιστώσουν πως βρέθηκε το ζώο στο δρόμο.

Εκπρόσωπος της οργάνωσης δήλωσε ότι όπως φαίνεται, κάποιος βρήκε ένα νεκρό περιστέρι και το έδωσε στο φίδι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ