Τουρκία: Ένταλμα σύλληψης για 417 άτομα που έβγαλαν τα λεφτά τους στις ΗΠΑ
Τη σύλληψη 417 υπόπτων σε υπόθεση ξεπλύματος χρήματος διέταξαν οι εισαγγελείς στην Τουρκία, σχετικά με τη μεταφορά ποσού ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων τουρκικών λιρών- 419 εκατ. δολαρίων- σε τράπεζες στο εξωτερικό, όπως μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο το CNN Turk.
Η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης έκανε παράλληλες επιχειρήσεις σε πολλές περιοχές, προχωρώντας σε πολλές συλλήψεις και διεξάγοντας έρευνες και σε ακίνητα.
Στόχος της έρευνας ήταν άνθρωποι που «είχαν στόχο την οικονομική και δημοσιονομική ασφάλεια της Τουρκικής Δημοκρατίας».
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται μέχρι στιγμής, οι ύποπτοι έλαβαν προμήθεια για την αποστολή των χρημάτων σε 28.088 λογαριασμούς στο εξωτερικό, λογαριασμούς που ανήκαν σε Ιρανούς στις ΗΠΑ.
ΚΟΣΜΟΣ
Συρία: Οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις εγκαταλέιπουν την μεγαλύτερη βάση τους στη χώρα
19:51
ΕΛΛΑΔΑ
Τρεις συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των αρχαιοτήτων στη Θεσσαλονίκη
19:39
ΚΟΣΜΟΣ
Συρία: Τέσσερις νεκροί από επίθεση του Ισλαμικού Κράτους στη Ράκα
19:27
ΚΟΣΜΟΣ
Βρετανία: Συνελήφθη ο πρώην πρεσβευτής στις ΗΠΑ, Πίτερ Μάντελσον - Είχε δεσμούς με τον Έπσταϊν
19:15
ΕΛΛΑΔΑ