Φόβοι για τρομοκρατική επίθεση στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Περιορίζει στα τελείως απαραίτητα τη δραστηριότητά της η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα, καθώς εκτιμά ότι υπάρχει αυξημένος κίνδυνος τρομοκρατικής επίθεσης.
Σύμφωνα με επείγουσα ανακοίνωσή της η Πρεσβεία ενημερώνει ότι το προξενικό της τμήμα, για σήμερα και αύριο, θια λειτουργεί μόνο για επείγουσες περιπτώσεις και καλεί τους αμερικανούς πολίτες να αποφεύγουν τις επισκέψεις στο κτίριο της αμερικανικής διπλωματικής αποστολής τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.
Τους συστήνεται επίσης να βρίσκονται σε ετοιμότητα, να μην συνωστίζοναι όπου υπάρχει πολύς κόσμος και σε κάθε περίτπωση να μεριμνούν για την προσωπική τους ασφάλεια.
Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται, πάντως, ότι τα προξενεία σε Κωνσταντινούπολη, Άδανα και Σμύρνη θα λειτουργήσουν κανονικά.
Διαβάστε επίσης:
Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ρωσία θα θέσει ζήτημα κυρώσεων στην Τουρκία
Συναγερμός για επίθεση με όπλα μαζικής καταστροφής από τον ISIS στην Ε.Ε.
Φλωρίδης για εκταφές Τεμπών: Εξετάσεις που δεν γίνονται στην Ελλάδα θα σταλούν σε ξένα εργαστήρια
20:40
Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ: «Εσείς οι Εβρίτες κρατήσατε τη χώρα και την Ευρώπη ασφαλή το 2020»
20:35
ΆΜΕΣΑ ΟΙ ΑΠΟΖΗΙΜΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Στο «κόκκινο» παραμένει ο Έβρος λόγω των πλημμυρών – Εκατοντάδες στρέμματα κάτω απο το νερό
20:29
Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας: Καμία παράβαση του ενωσιακού δικαίου για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο
20:21