Πατέρας νεαρού θύματος πλήρωσε εκτελεστή για να εκδικηθεί παιδόφιλο ιερέα
Νεκρός, λίγες εβδομάδες μετά την αποφυλάκισή του, βρέθηκε ένας Ιταλός ιερέας που είχε καταδικαστεί για το βιασμό δύο αδερφών.
Η αστυνομία ερευνά μάλιστα την πιθανότητα να πυροβολήθηκε από πληρωμένους δολοφόνους, τους οποίους προσέλαβε ο πατέρας των θυμάτων του.
Ο Giuseppe Matarazzo πέρασε 11 χρόνια και έξι μήνες στη φυλακή για το βιασμό δύο κοριτσιών όταν εργαζόταν ως ιερέας στην Ιταλία. Το ένα από τα θύματά του κρεμάστηκε το 2008 στην ηλικία των 15, επιτείνοντας την αίσθηση της τραγωδίας σύμφωνα με την Mirror.
Η σορός του 45χρονου βιαστή εντοπίστηκε με τραύματα από πέντε σφαίρες τον Ιούλιο. Τώρα ένα νέο στοιχείο αποκαλύπτει πως ο πατέρας των θυμάτων συνελήφθη και ανακρίνεται από τις Αρχές, για πιθανή ανθρωποκτονία.
Ύποπτοι είναι ακόμη δύο άντρες, ο 30χρονος Generoso Nastam και ο 55χρονος Giuseppe Massaro.
Η αστυνομία προχώρησε στις συλλήψεις όταν βρέθηκε ένα ύποπτο όχημα κοντά στην τοποθεσία που εντοπίστηκε τόσο το πτώμα του Matarazzo, όσο και ένα όπλο.
Ο αρχηγός των Αρχών επιβεβαίωσε πως πρόκειται για μία «πληρωμένη δουλειά».
Live Τσίπρας: Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι οι πολίτες θέλουν να καλύψουμε το πολιτικό κενό
19:16
Ομηρία σε ζωντανή μετάδοση στη Λάρισα: Ο 50χρονος κατέγραφε τις στιγμές τρόμου κρατώντας τσεκούρι
19:07
Διάσκεψη των Προέδρων: Ποιοι δικαστικοί προκρίνονται για τη θέση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
18:59
Διαψεύδει ο Ρούμπιο ότι υπήρξε συμφωνία για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία στην Αλάσκα
18:50