ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτος παππούς 90 ετών έφαγε μισό δοχείο μπογιά επειδή το πέρασε για... γιαούρτι!

Απίστευτος παππούς 90 ετών έφαγε μισό δοχείο μπογιά επειδή το πέρασε για... γιαούρτι!
Pixabay

Ένας παππούς των 90 χρόνων κατάφερε εν αγνοία του να γίνει viral στα social media, αφού με κάποιο τρόπο κατάπιε μισό δοχείο με μπογιά, πιστεύοντας ότι είναι γιαούρτι, χωρίς την παραμικρή παρενέργεια.

Η Άλεξ Στέιν, από τη Νέα Υόρκη, δημοσίευσε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter την προηγούμενη εβδομάδα, για την απίθανη αυτή ιστορία του παππού της, Μπόμπι, ο οποίος λατρεύει το γιαούρτι.

«Ο παππούς μου έφαγε το μισό δοχείο μπογιάς σήμερα νομίζοντας ότι ήταν γιαούρτι», έγραψε η Άλεξ, με το γεγονός να γίνεται viral στα social media καθώς το αρχικό της tweet μετράει πάνω από 177 χιλιάδες αναδημοσιεύσεις και 500 χιλιάδες favs.

Η νεαρή Νεοϋορκέζα δημοσίευσε αργότερα ένα screenshot της συνομιλίας που είχε με τον παππού της, στην οποία ο ηλικιωμένος της έλεγε ότι «το στομάχι του ήταν χάλια», χωρίς ωστόσο τελικά να έχει κάποια παρενέργεια πέραν της αδιαθεσίας.

«Όταν λέω ότι αγαπάει το γιαούρτι, εννοώ ότι πεθαίνει για το γιαούρτι», είπε η 'Αλεξ στη Daily Mail. «Η μαμά μου αγοράζει τουλάχιστον 7 κιλά γιαούρτι την εβδομάδα», συμπλήρωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ