ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Νεαρή καθηγήτρια έκανε σεξ με μαθητή μέσα στο σπίτι της

ΗΠΑ: Νεαρή καθηγήτρια έκανε σεξ με μαθητή μέσα στο σπίτι της
YouTube

Αντιμέτωπη με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον τεσσάρων ετών βρίσκεται μια νεαρή δασκάλα από το Μιζούρι των ΗΠΑ, λόγω της ανάρμοστης σχέσης που φέρεται να διατηρούσε το τελευταίο διάστημα με μαθητή του σχολείου όπου εργαζόταν.

Η 23χρονη Μπέιλι Τέρνερ συνελήφθη στις 13 Φεβρουαρίου με την κατηγορία συνευρέθηκε σεξουαλικά με μαθητή.

Τόσο η δασκάλα, όσο και ο μαθητής της φέρονται να παραδέχτηκαν ότι είχαν κάνει σεξ τον περασμένο μήνα μέσα στο σπίτι της Τέρνερ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ηλικία του μαθητή, ωστόσο το γεγονός ότι δεν ασκήθηκε στη δασκάλα δίωξη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, υποδηλώνει ότι ο εν λόγω μαθητής ήταν μαθητής της Γ' Λυκείου (12th grade) και είχε ενδεχομένως συμπληρώσει τα 18.

jj

Επιπλέον, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πώς και πότε ξεκίνησε ο παράνομος δεσμός, ούτε για το πώς ενημερώθηκαν οι Αρχές.

Η 23χρονη γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 10.000 δολαρίων και τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει ούτε να επικοινωνήσει με άτομο κάτω των 16 ετών το επόμενο διάστημα. Η δίκη της έχει οριστεί για τις 6 Μαρτίου, ενώ το συμβούλιο του Λυκείου όπου εργαζόταν εισηγήθηκε να της αφαιρεθεί για πάντα η άδεια διδασκαλίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ