ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικό εργατικό δυστύχημα: Εκσκαφέας θάβει γυναίκα ζωντανή στο χώμα

Σοκαριστικό εργατικό δυστύχημα: Εκσκαφέας θάβει γυναίκα  ζωντανή στο χώμα
screen grab από βίντεο

Ένα σοκαριστικό εργατικό δυστύχημα συνέβη σε εργοστάσιο στην επαρχία Χουβέι της Κίνας, όπου ένας οδηγός εκσκαφέα, έθαψε ζωντανή με το όχημα μία γυναίκα, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Το τραγικό δυστύχημα καταγράφηκε καρέ-καρέ από κάμερα του εργοστασίου. Όπως φαίνεται στο βίντεο, η άτυχη γυναίκα στέκεται ακριβώς μπροστά από το όχημα, όταν ξαφνικά ο οδηγός του εκσκαφέα, χωρίς να την έχει αντιληφθεί, ξεκινά το όχημα και παρασύρει τη γυναίκα, εγκλωβίζοντάς την μέσα στη δαγκάνα.

Κατευθύνεται σε ένα βουνό από χώμα, από το οποίο αρπάζει μια τεράστια ποσότητα που καλύπτει εντελώς τη γυναίκα, η οποία ήταν επιστάτρια του εργοστασίου.

Αμέσως μετά, αδειάζει το χώμα σε ένα υπερυψωμένο κοντέινερ, απ’όπου διακρίνεται στιγμιαία η γυναίκα να προσπαθεί μάταια να απεγκλωβιστεί, αφού τελικά βουλιάζει μέσα στο χώμα.

Προσοχή! Σκληρό βίντεο

Όταν ο οδηγός αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί, πετάγεται έξω από τον εκσκαφέα και τρέχει προς το σημείο μαζί με άλλους εργάτες, χωρίς, όμως να μπορούν να κάνουν τίποτα.

Για τη γυναίκα, πλέον, είναι ήδη αργά: η τοπική αυτοδιοίκηση επιβεβαίωσε ότι πέθανε από ασφυξία.

Σε έρευνα που σημειώθηκε μετά το τραγικό περιστατικό, μάλιστα, έγινε γνωστό ότι το μηχάνημα είχε αγοραστεί παράνομα από το διαδίκτυο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ