ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος serial killer: Η συνέντευξη του «Ορέστη» στο ΡΙΚ

Κύπρος serial killer: Η συνέντευξη του «Ορέστη» στο ΡΙΚ
(AP Photo/Petros Karadjias)

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 35χρονο «Ορέστη», τον κατά συρροή δολοφόνο, τα εγκλήματα του οποίου έχουν συγκλονίσει την Κύπρο, αλλά και την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα όσα έφερε στο φως της δημοσιότητας ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha Κύπρου, ο 35χρονος είχε παρουσιαστεί το 2017 σε εκπομπή του ΡΙΚ.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και στο βίντεο, μίλησε για το πάθος που έχει για τη φωτογραφία και το φιλανθρωπικό του έργο.

Ήρεμος, ευγενικός εξηγεί στο δημοσιογράφο για την τέχνη της φωτογραφίας, χωρίς κανείς να μπορεί να φανταστεί ότι λίγους μήνες πριν (Οκτώβριος 2016) είχε δολοφονήσει την Livia Florentina Bunea και την 8χρονη κόρη της Elena Natalia Bunea από τη Ρουμανία.

Την ίδια ώρα, ο 35χρονος προχώρησε σε μια κυνική παραδοχή για το ταξίδι του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha Κύπρου, οι αστυνομικοί ρώτησαν τον Νίκο Μεταξά, όπως ονομάζεται ο άνθρωπος που έχει συγκλονίσει την Κύπρο, εάν η δολοφονική του δράση είχε φτάσει και στην Ελλάδα.

«Δεν έχω πειράξει καμία γυναίκα στην Ελλάδα» φέρεται να απάντησε ο ίδιος, συμπληρώνοντας:

«Δεν γνωρίζω καλά τα μέρη εκεί οπότε δεν είχα πού να θάψω κάποια γυναίκα».

Η νέα αυτή αποκάλυψη έρχεται ενώ ο «Ορέστης» οδηγήθηκε σήμερα εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Λευκωσίας, όπου ανανεώθηκε για οκτώ μέρες το διάταγμα κράτησής του.

Οι χτεσινές έρευνες των κυπριακών Αρχών στην Κόκκινη Λίμνη και στη λίμνη Ξυλιάτου απέβησαν άκαρπες. Όπως γράφει η ιστοσελίδα offsite.com.cy, οι προσπάθειες της αστυνομίας συνεχίζονται και σήμερα.

Ο 35χρονος ομολόγησε τη Μεγάλη Πέμπτη ότι σκότωσε τη Marry Rose, την 6χρονη κόρη της Sierra, την Arian Palanos, την Maricar Valdez, μια γυναίκα αγνώστων στοιχείων που εντοπίστηκε στο πεδίο βολής στην Ορούντα και τις Livia Florentina Bunea και Elena Natalia Bunea (μητέρα και κόρη) από τη Ρουμανία.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής οι αρχές έχουν εντοπίσει μόνο τις σορούς της Marry Rose και της Arian Palanos αλλά και αυτή της άτυχης γυναίκας που εντοπίστηκε σε λάκκο στο πεδίο βολής. Παρότι ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος έχει υποδείξει στις Αρχές τα σημεία όπου έχει πετάξει τις σορούς των υπόλοιπων γυναικών (Maricar Valdez, Livia Florentina Bunea, Elena Natalia Bunea και της 6χρονης Sierra) μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ