ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος: Τουρίστρια είχε φωτογραφίσει τις βαλίτσες στην Κόκκινη Λίμνη μετά τις δολοφονίες

Κύπρος: Τουρίστρια είχε φωτογραφίσει τις βαλίτσες στην Κόκκινη Λίμνη μετά τις δολοφονίες
Sarah Funk

Την Κόκκινη Λίμνη, το σημείο όπου έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες των αρχών της Κύπρου για την ανάσυρση των βαλιτσών με τα πτώματα των δολοφονημένων γυναικών του 35χρονου serial killer Νίκου Μεταξά, είχε βιντεογραφήσει η blogger, Sarah Funk. Στο βίντεο, όπως και στις φωτογραφίες, φαίνονται οι βαλίτσες μέσα στη λίμνη, τις οποίες η ίδια δηλώνει πως είχε μπερδέψει με κούτσουρα.

Τον Ιούνιο του 2017, η Σάρα Φανκ είχε επισκεφτεί την Κύπρο και την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και τότε είχε δημιουργήσει ένα βίντεο στο blog της με τίτλο «Μπορεί κανείς να αισθανθεί το θάνατο».

Μάλιστα ο φίλος της που τη συνόδευε στις διακοπές της, έλεγε με χιουμοριστική διάθεση «εδώ είναι σαν χώρος που γυρίζονται σκηνές δολοφονίας».

Η Σάρα, δύο χρόνια μετά επανήλθε, με καινούργιο post στο blog της, αναφέροντας τα εξής σοκαρισμένη:

«Επικοινώνησαν πολλοί μαζί μου τις τελευταίες ώρες αναφέροντάς μου τους φόνους που έγιναν στην Κύπρο, ζητώντας μου περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση, εξαιτίας του βίντεο που κατέγραψα στην Κόκκινη Λίμνη. Καταρρακώθηκα όταν το άκουσα και η καρδιά μου βρίσκεται με τις οικογένειες των θυμάτων. Δεν έχω περισσότερες πληροφορίες για αυτό, εκτός από μερικές φωτογραφίες που δεν έχω δημοσιεύσει μέχρι τώρα».

«Σε μια από τις φωτογραφίες φαίνεται κάτι σαν μια βαλίτσα, αλλά τότε αυτό μού έμοιαζε σαν κούτσουρο»

«Παρακαλώ, λάβετε υπόψη ότι αυτές είναι όλες οι πληροφορίες που έχω και θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν σταματούσαν παρακαλώ τα emails και τα μηνύματα. Ελπίζω αυτό να βοηθήσει», γράφει η blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ