ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ στη Φλόριντα: 2χρονο κοριτσάκι υπέστη φρικτά βασανιστήρια από τον σύντροφο της μητέρας του

Σοκ στη Φλόριντα: 2χρονο κοριτσάκι υπέστη φρικτά βασανιστήρια από τον σύντροφο της μητέρας του
twitter/@aldotcom

Σε τρομερά βασανιστήρια υπέβαλε ένας 37χρονος από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, το μόλις δύο ετών κοριτσάκι της συντρόφου του.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της πολιτείας, ο Andrew Ross Celaius δεν άφηνε το κοριτσάκι να κοιμηθεί, ενώ όταν την έπαιρνε ο ύπνος, προσπαθούσε να την ξυπνήσει με φριχτούς τρόπους.

«Σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν περιγράφονται (αυτά που τις έκανε). Πρόκειται για εφιάλτη, που κανένα παιδί δεν πρέπει να βιώνει», ανέφερε ο σερίφης χαρακτηριστικά, περιγράφοντας την κακοποίηση ως «συστηματικό βασανιστήριο».

Οι ερευνητές που έψαξαν το σπίτι του, βρήκαν υλικό από κάμερες ασφαλείας, στο οποίο φαίνονται ορισμένες από τις αποτρόπαιες πράξεις του δράστη: ο 37χρονος ρίχνει μπουκάλια στο κοριτσάκι για να το ξυπνήσει, ενώ της ρίχνει μέχρι και με αεροβόλο, την καίει με αναπτήρα φορώντας μάσκα λυκάνθρωπου. Το πιο συγκλονιστικό βίντεο, όμως, σύμφωνα με τις Αρχές, δείχνει το θύμα να φοράει κολάρο ηλεκτροσόκ για σκύλους. «Σε αυτό μπορείς να ακούσεις τους ήχους του κολάρου την ώρα που αυτό ενεργοποιείται και τις κραυγές πόνου του παιδιού», λέει ο σερίφης.

Το περιστατικό ήρθε στο φως όταν η μητέρα του παιδιού, βλέποντας τις πληγές της, το πήγε σε νοσοκομείο. Ο γιατρός, όμως, αμέσως κατάλαβε ότι επρόκειτο για καψίματα.

Ο δράστης συνελήφθη και αντιμετωπίζει την κατηγορία της παιδικής κακοποίησης, ενώ στη μητέρα του ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση.

Την ίδια ώρα, συνελήφθη ένας ακόμη σε σχέση με την υπόθεση, επειδή βοήθησε τον δράστη να καταστρέψει στοιχεία.

Οι Αρχές εκτιμούν ακόμα ότι ο δράστης μπορεί να κακοποίησε σεξουαλικά το παιδί, το οποίο βρίσκεται τώρα υπό την επιμέλεια του βιολογικού του πατέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ