Serial killer στην Κύπρο: Στο δικαστήριο ξανά ο «Ορέστης»
Στο δικαστήριο οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα ο 35χρονος ίλαρχος Νίκος Μεταξάς, ο κατά συρροή δολοφόνος της Κύπρου που ομολόγησε πως σκότωσε πέντε γυναίκες και δύο παιδιά.
Ο «Ορέστης» οδηγήθηκε στο δικαστήριο υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας offsite.com.cy, η αστυνομία αναμένεται να ζητήσει ανανέωση του διατάγματος κράτησής του για άλλες οκτώ μέρες.
Με βάση τη νομοθεσία, οι ανακριτές μπορούν να ανανεώσουν την κράτηση του υπόπτου μέχρι και τρεις μήνες -εάν κριθεί αναγκαίο- πριν προχωρήσουν στην καταχώρηση της υπόθεσης.
Όπως γράφει η κυπριακή ιστοσελίδα Reporter, ο 35χρονος είπε στο δικαστήριο ότι θα εκπροσωπήσει ο ίδιος τον εαυτό του.
PHOTO 1 / 5
Photo 1/5
Πηγή: Associated Press
Photo 2/5
Πηγή: Associated Press
Photo 3/5
Πηγή: Associated Press
Photo 4/5
Πηγή: Associated Press
Photo 5/5
Πηγή: Associated Press
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο της καθηγήτριας που πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο
15:10
ΚΟΣΜΟΣ
Βρετανία: Οι βουλευτές απέρριψαν την απαγόρευση των social media σε παιδιά κάτω των 16 ετών
15:06
ΕΛΛΑΔΑ
Σεισμός στην Ήπειρο: Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Ιωάννινα, Δωδώνη και Παραμυθιά
14:57
ΚΟΣΜΟΣ
Η στιγμή της έκρηξης μετά από ισραηλινή επίθεση στον Λίβανο (vid)
14:57
CULTURE