Ήπιε παγωμένο νερό και πέθανε: Πρωτοφανής τραγωδία
Πρωταφανές είναι αυτό που σημειώθηκε στο Περού, όπου ένας ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς μετά την κατάποση παγωμένου νερού.
Ο 27χρονος Ludwin Florez Nole, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα που συμμετείχε, αισθάνθηκε αδιαθεσία. Πήγε στο σπίτι του, όπου σύμφωνα με τη σύζυγό του ήπιε ένα ποτήρι παγωμένο νερό, ενώ ήταν ακόμα «ζεστός» και σε υπερένταση.
Τότε άρχισε να αισθάνεται έντονους πόνους στο στήθος.
«Τον πήγα στην κοντινότερη κλινική, αλλά πέθανε προτού προλάβω να φτάσω», δήλωσε η γυναίκα του, περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που έζησε, σύμφωνα με την Daily Mail.
«Οι γιατροί μού είπαν ότι πέθανε από ανακοπή καρδιάς, διότι ήπιε πολύ παγωμένο νερό, ενώ ακόμα το σώμα του ήταν ζεστό από τον αγώνα», πρόσθεσε η νεαρή.
Σύμφωνα με τους γιατρούς, η διαφορά στη θερμοκρασία προκάλεσε ισχυρό σοκ στη λειτουργία της καρδιάς του αθλητή, με συνέπεια να διαφοροποιηθεί ο ρυθμός των χτύπων και να σταματήσει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φρικιαστικές μαρτυρίες από τη 12χρονη που έφαγε ανθρώπινα μέλη μαζί με τον παιδόφιλο «σύντροφό» της
EE: Έκτακτη Σύνοδος Κορυφής των «28» στις 28 Μαΐου
Ο Ερντογάν κάνει τα «γλυκά» μάτια στην ΕΕ: Εργαζόμαστε επίμονα για την πλήρη ένταξή μας
SPONSORED
Τραγωδία στην Ηλεία με νεκρό 29χρονο οδηγό - Το αυτοκίνητό του «καρφώθηκε» σε νταλίκα
10:14
Μητσοτάκης: Στόχος μας η αξιοποίηση του 100% του Ταμείου Ανάκαμψης
10:06
Στην αντεπίθεση η Μαρία Καρυστιανού για τις κριτικές: Η στρατηγική και οι αλλεπάλληλες παρεμβάσεις
10:00
Πώς θα μετακινηθούν οι φίλαθλοι για τον τελικό του Final Four της Euroleague στο ΟΑΚΑ
09:52