ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Οργή για νεαρή καθηγήτρια που «τριβόταν» στα πόδια των μαθητών της

ΗΠΑ: Οργή για νεαρή καθηγήτρια που «τριβόταν» στα πόδια των μαθητών της
screen grab από βίντεο

Σάλο έχει προκαλέσει βίντεο στο οποίο απεικονίζεται μία νεαρή καθηγήτρια σε ένα λύκειο της πολιτείας Γιούτα των ΗΠΑ, να κάθεται στα πόδια ενός ανήλικου μαθητή της, προκειμένου να τον «βοηθήσει» στις ασκήσεις που τον δυσκόλευαν.

Το περιστατικό συνέβη στο λύκειο Graver, ενώ το βίντεο κατέγραψε ένας συμμαθητής του. Όπως απαθανατίζεται σε αυτό, ο μαθητής κάθεται άνετος στην καρέκλα και τρώει σνακ, ενώ πάνω στα πόδια του κάθεται η καθηγήτριά του, η οποία πάτως φαίνεται προσηλωμένη στον υπολογιστή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, αρκετοί μαθητές μίλησαν, περιγράφοντας τη νεαρή καθηγήτρια ως αρκετά προκλητική. Υποστήριξαν ακόμα πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ερχόταν σε τόσο... στενή επαφή με κάποιους από τους μαθητές της.

Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, αφού πολλοί ήταν οι γονείς που διαμαρτυρήθηκαν για την ανάρμοστη και προκλητική συμπεριφορά της καθηγήτριας.

Η καθηγήτρια τέθηκε έτσι σε διαθεσιμότητα από τη διεύθυνση του σχολείου, μέχρι να διασαφηνιστούν οι προθέσεις της.

Παράλληλα, ξεχωριστή έρευνα διεξάγεται και από τις αστυνομικές αρχές της περιοχής ώστε να αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης και μάλιστα μέσα στο σχολικό περιβάλλον.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η καθηγήτρια ενισχυτικής διδασκαλίας είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ