Ισραήλ: Κατάφερε να κλέψει 6.800 ευρώ με όπλο ένα… αβοκάντο
Το ποσό των 6.800 ευρώ κατάφερε να κλέψει από δύο τράπεζες ένας 47χρονος στο Ισραήλ υπό την απειλή ενός... αβοκάντο!
Ο δράστης εισέβαλε τον Μάιο σε ταχυδρομικό ταμιευτήριο και έδωσε στην ταμία του ένα σημείωμα, απαιτώντας να του δώσει όσα χρήματα είχε στο ταμείο.
Όταν η γυναίκα αρνήθηκε, ο 47χρονος έβγαλε από την τσέπη του ένα σφαιρικό αντικείμενο, ισχυριζόμενος ότι είναι χειροβομβίδα.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Times του Ισραήλ η ταμίας υποχρεώθηκε να παραδώσει 3.900 ευρώ στον 47χρονο που απειλούσε να πετάξει τη «χειροβομβίδα».
Πέντε ημέρες αργότερα, ο δράστης, τον οποίο είχε καταγράψει κάμερα ασφαλείας κατά την πρώτη του κιόλας ληστεία, μπήκε σε άλλο υποκατάστημα του Ταμιευτηρίου και ακολουθώντας ακριβώς την ίδια μέθοδο απέσπασε από το ταμείο 2.900 ευρώ.
Οι Αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν χρησιμοποιώντας δεδομένα από το κινητό τηλέφωνο που είχε χρησιμοποιήσει.
Όπως αποδείχθηκε η «χειροβομβίδα» δεν ήταν τίποτε περισσότερο από ένα… αβοκάντο βαμμένο μαύρο.
Ο 47χρονος αποδείχθηκε, μάλιστα, ότι είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές καθώς, μεταξύ άλλων, είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης τριών ετών για ληστεία.
Η Βρετανία θα αναπτύξει νέο βαλλιστικό πύραυλο για την άμυνα της Ουκρανίας
23:59
Τηλεφωνική επικοινωνία Μ. Ρούμπιο - Κ. Κόμπου: Κοινές προτεραιότητες ΗΠΑ-Κύπρου
23:47
Super League: Ανατροπή στην κορυφή - Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 16ης αγωνιστικής
23:37
Παχλαβί προς Τραμπ: Να κάνουμε το Ιράν ξανά μεγάλο – Δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει
23:35