ΚΟΣΜΟΣ

Ο σεΐχης του Ντουμπάι «έπιασε στα πράσα τη σύζυγό του με το σωματοφύλακα»

Ο σεΐχης του Ντουμπάι «έπιασε στα πράσα τη σύζυγό του με το σωματοφύλακα»
AP Photo/Martin Dokoupil

«Ακατάλληλη οικειότητα» με μέλος της υπηρεσίας ασφαλείας της βασιλικής οικογένειας, φέρεται να είχε η πριγκίπισσα Χάγια μπιντ Χουσεΐν, η οποία το έσκασε από το Ντουμπάι, αφήνοντας στα... κρύα του λουτρού το σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ.

Η ετεροθαλής αδελφή του βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας δραπέτευσε από το Ντουμπάι και μαζί με την 11χρονη κόρη της Τζαλίλα και τον 7χρονο γιο της Ζαγέντ ταξίδεψαν αρχικά στη Γερμανία πριν καταλήξουν αργότερα στο Λονδίνο, όπου και βρίσκονται μέχρι σήμερα.

Πλέον το λόγο έχουν οι δικηγόροι των δύο πλευρών, οι οποίοι αναμένεται να λύσουν τόσο το θέμα της επιμέλειας των δύο ανήλικων παιδιών τους, όσο και το μοίρασμα της αμύθητης περιουσίας του 69χρονου σεΐχη.

Η έκτη και νεότερη σύζυγος του Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ διαμένει σε πολυτελή κατοικία κοντά στο παλάτι του Κένσιγκτον, που αγόρασε το 2017 από Ινδό δισεκατομμυριούχο.

Φίλοι μάλιστα της πριγκίπισσας δήλωσαν στο βρετανικό Τύπο πως «φοβάται για τη ζωή της» και αποφάσισε να εγκαταλείψει το σύζυγό της, όταν έμαθε την αλήθεια για τα βασανιστήρια και τη φυλάκιση της 33χρονης κόρης του Λατίφα, η οποία προσπάθησε δύο φορές να δραπετεύσει χωρίς επιτυχία.

Σύμφωνα με τους Sunday Times, επικαλούμενοι δηλώσεις φίλων της πριγκίπισσας, φοβόταν για τη ζωή της επειδή ο σύζυγός της πίστευε πως εκείνη «είχε έρθει πολύ κοντά» με το Βρετανό σωματοφύλακά της.

Συγκεκριμένα, ο σεΐχης φέρεται να υποψιάζεται ότι η πριγκίπισσα Χάγια είχε μία «ακατάλληλη οικειότητα» με ένα παντρεμένο πρώην στέλεχος του βρετανικού στρατού, το οποίο παρείχε υπηρεσίες ασφαλείας στη βασιλική οικογένεια του Ντουμπάι.

Στο συγκεκριμένο μάλιστα άνδρα η σύζυγος του Αλ Μακτούμ αγόραζε συχνά δώρα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα των Times.

Ο ζάπλουτος σεΐχης φέρεται να έπιασε «στα πράσα» την όμορφη πριγκίπισσα με το σωματοφύλακα στο σπίτι τους στο Λονδίνο τον Μάιο. Ο σεΐχης βρισκόταν στο Ντουμπάι για τους γάμους των τριών μεγαλύτερων γιων του, που τελέστηκαν στις 15 Μαΐου, όμως επειδή τον έζωναν τα φίδια πως η κατά πολύ νεότερη σύζυγός του, «είχε έρθει πολύ κοντά» με το Βρετανό σωματοφύλακα, ταξίδεψε απροειδοποίητα στο Λονδίνο, βρίσκοντας τελικά την πριγκίπισσα Χάγια με το σωματοφύλακα στο σπίτι τους στη βρετανική πρωτεύουσα.

«Ο κυβερνήτης του Ντουμπάι υποψιαζόταν πως η εν διαστάσει σύζυγός του, πριγκίπισσα Χάγια, είχε "ανάρμοστη επαφή" με το Βρετανό σωματοφύλακα, όταν τους βρήκε μαζί σε επίσκεψη - έκπληξη, στο σπίτι τους στο Λονδίνο», υποστήριξε η πηγή. Τότε, σύμφωνα πάντα με την ανώνυμη πηγή, ο σεΐχης θεώρησε πως οι υποψίες του επιβεβαιώθηκαν. «Ήταν πολύ κοντά (η Χάγια και ο σωματοφύλακας) για τα δικά του δεδομένα», δήλωσε η ανώνυμη πηγή.

Ο σεΐχης ζήτησε τότε από τη σύζυγό του να επιστρέψει αμέσως μαζί του στο Ντουμπάι, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε. Οι υποψίες του σεΐχη για υποτιθέμενη σχέση της συζύγου του με το σωματοφύλακά της τον ενέπνευσαν μάλιστα να γράψει και σχετικό ποίημα, που ανάρτησε στο Instagram. «Εσύ προδότη, εσύ που πρόδωσες την πιο πολύτιμη εμπιστοσύνη και το παιχνίδι σου έχει αποκαλυφθεί», αναφέρει ο σεΐχης στο ποίημά του για την «απιστία» της συζύγου του.

https://www.instagram.com/p/Byhjo5TBGWh

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ