Το Βερολίνο δεν επιβεβαιώνει δημοσιεύματα για μεταφορά τουρκικών αρμάτων στα κατεχόμενα
Το Βερολίνο δεν επιβεβαιώνει δημοσιεύματα ελληνικών ΜΜΕ τα οποία κάνουν λόγο για μεταφορά 42 αρμάτων μάχης Leopard 2A4 στην κατεχόμενη Κύπρο και παραπέμπει στην Τουρκία για οποιαδήποτε πληροφορία.
«Έχουμε λάβει γνώση των δημοσιευμάτων, αλλά δεν μπορώ να τα επιβεβαιώσω. Πρέπει πρώτα να το ελέγξουμε, αλλά ακόμη κι αν είναι έτσι, είναι κάτι για το οποίο πρέπει να απευθυνθείτε στην Τουρκία και όχι στο γερμανικό υπουργείο Άμυνας», δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου πλωτάρχης Χριστίνα Ρούτση.
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εάν υπάρχει κανονισμός, ο οποίος δεν επιτρέπει να μεταφερθούν γερμανικά τανκς στην βόρεια περιοχή της Κύπρου, η κυρία Ρούτση δήλωσε: «Είναι μια εικασία, την οποία κάνετε, την οποία δεν θέλω να την υιοθετήσω».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συγχαρητήρια της Μέρκελ στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογική του νίκη
Η Κύπρος καταδικάζει τη νέα παράνομη τουρκική γεώτρηση
Παραιτήθηκε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ερντογάν και ιδρυτικό μέλος του AKP
Σε ισχύ το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης από τον ΔΕΔΔΗΕ: - Τι πρέπει να γνωρίζετε
03:00
Youth Pass 2026: Σε εξέλιξη οι υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
02:00
Πασχαλινό εορταστικό ωράριο: Ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
01:00
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30