Βρετανία: Κύμα παραιτήσεων σε περίπτωση που ο Τζόνσον γίνει πρωθυπουργός
Τρία μέλη της βρετανικής κυβέρνησης σκοπεύουν να παραιτηθούν την ημέρα που ο Μπόρις Τζόνσον θα ανακοινωθεί πως θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, αν επικρατήσει, όπως προεξοφλείται, στην εσωκομματική διαδικασία των Συντηρητικών, έγραψε η εφημερίδα The Times.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Ντέιβιντ Γκοκ έχει την πρόθεση να υποβάλει την παραίτησή του αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η — τελευταία γι’ αυτήν — ώρα της πρωθυπουργού Τερέζας Μέι στη Βουλή των Κοινοτήτων την προσεχή Τετάρτη, ανέφερε η εφημερίδα στον ιστότοπό της.
Ο Φίλιπ Χάμοντ, υπουργός Οικονομικών, και ο Ρόρι Στιούαρτ, υπουργός Διεθνούς Ανάπτυξης, επίσης ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από το κυβερνητικό σχήμα πριν ο Τζόνσον αναλάβει το αξίωμα του πρωθυπουργού, κατά το ρεπορτάζ της εφημερίδας.
Fuel Pass: Μέχρι αύριο Πέμπτη (30/04) οι αιτήσεις - Ποιοι οι δικαιούχοι, τι πρέπει να προσέξετε
04:00
Πρόγραμμα «Σήμα Διαφορετικότητας»: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων
03:00
«Σπίτι μου ΙΙ»: Αντίστροφη μέτρηση για τα δάνεια του προγράμματος - Τι να προσέξετε
02:00
Chios Pass - Kythira Pass 2026: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις - Σε δύο φάσεις το πρόγραμμα
01:00