Ινδία: Άνδρας δάγκωσε φίδι που τον τσίμπησε;
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ινδία όταν ένας άνδρας «ανταπέδωσε» το τσίμπημα ενός φιδιού…. δαγκώνοντάς το.
Ο άνδρας αυτός, ο Ρατζ Κουμάρ, χαλάρωνε την Κυριακή στο σπίτι του στο νότιο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές απολαμβάνοντας το ποτό του, όταν ένα φίδι μπήκε στο δωμάτιο και τον τσίμπησε, όπως έκανε γνωστό ο πατέρας του.
«Ένα φίδι τον τσίμπησε. Τότε και αυτός με τη σειρά του το δάγκωσε και το έκοψε σε κομμάτια», δήλωσε ο Μπαμπού Ραμ.
Η οικογένεια μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο ενώ σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης και όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη λόγω του δηλητηρίου.
«Είναι σίγουρα περίεργο», δήλωσε ο γιατρός του Ρατζ Κουμάρ, ο Ν.Π. Σινγκ. «Έχω δει ανθρώπους να έρχονται με τσίμπημα φιδιού, αλλά ποτέ κάποιον που δάγκωσε ο ίδιος φίδι και μετά να έφερε μαζί του σε μια σακούλα».
Τραυματισμός 13χρονου σε θαλάσσιο πάρκο στη Χαλκιδική - Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης
13:38
Η τελευταία επικοινωνία της 74χρονης που αγνοείται στην Κρήτη - Την ψάχνουν με drone
13:27
Hellenic Train: Διεκόπη η κυκλοφορία στο τμήμα Άνω Λιόσια - Ασπρόπυργος λόγω της φωτιάς
13:16
Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην Παλλήνη - Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής
13:14