Στη φυλακή ο σωσίας του ο Ρος από τα «Φιλαράκια»
Ο άνδρας που μοιάζει εκπληκτικά στον ηθοποιό Ντέιβιντ Σουίμερ είχε κάνει το «ντεμπούτο» του τον περασμένο Σεπτέμβρη, όπου εθεάθη να κλέβει μπύρες στην πόλη Μπλάκπουλ της κομητείας Λάνκασιρ.
Τώρα, τιμωρήθηκε με εννέα μήνες φυλάκισης και κατηγορείται για κλοπές και απάτες.
Ο 36χρονος χαρακτηρίστηκε από τον εισαγγελέα ως ένας «κλέφτης που ταξιδεύει συνεχώς, και περιφέρεται σαν άστεγος».
Πίσω στον Σεπτέμβρη, όπου το πρόσωπο του Abdulah Husseini έκανε τον γύρο του διαδικτύου και πολλοί ήταν εκείνοι που εντόπισαν την απίστευτη ομοιότητα με τον ηθοποιό της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, ο οποίος είχε απαντήσει με ένα αστείο βίντεο, όπου ήταν σε ένα σούπερ μάρκετ, έχοντας μπύρες στην αγκαλιά του.
«Ορκίζομαι πως δεν ήμουν εγώ. Όπως μπορείτε να δείτε, ήμουν στη Νέα Υόρκη. Προς τους σκληρά εργαζόμενους της αστυνομίας του Μπλάκπουλ, καλή τύχη με την έρευνα. #ΔενΉμουνΕγώ».
ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ: Πρώτη απάντηση των αγροτών: «Αν είχε ικανοποιηθεί το 74% των αιτημάτων δεν θα ήμασταν στους δρόμους»
12:32
Πέθανε σε ηλικία 67 ετών ο δημοσιογράφος Ξενοφών Ζηκίδης - Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
12:21
Όταν ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ και ο Τζορτζ Χάρισον έκαναν ωτοστόπ: Το πιο απρόσμενο ταξίδι τους
12:10
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας μετά το «Athens Santa Run 2025»
12:05