Ομπάμα και Ερντογάν σύμμαχοι στη μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους
Να ενισχύσουν τη συνεργασία τους στη μάχη εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, δεσμεύτηκαν οι Μπαράκ Ομπάμα και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χθες.
Όπως τονίζεται στο ΑΠΕ, ο Λευκός Οίκος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι οι πρόεδροι των ΗΠΑ και της Τουρκίας δεσμεύτηκαν να αυξήσουν τη συνεργασία τους στη μάχη εναντίον της τρομοκρατίας και επανέλαβαν τον κοινό τους στόχο να υποβαθμίσουν και τελικά να καταστρέψουν το Ισλαμικό Κράτος.
Ο Ομπάμα καταδίκασε, επίσης, τις πρόσφατες επιθέσεις του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) εναντίον των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας και αναφέρθηκε στην ανάγκη αποκλιμάκωσης της έντασης.
ΚΟΣΜΟΣ
Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Κάρολαϊν Λέβιτ αποχωρεί με άδεια μητρότητας
23:28
ΚΟΣΜΟΣ
Ο πρίγκιπας Χάρι εκπαιδεύτηκε στην αποναρκοθέτηση στην Ουκρανία, 30 χρόνια μετά την Νταϊάνα (vid)
23:17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νομικός σύμβουλος των ΗΠΑ: Ο πόλεμος με το Ιράν δικαιολογείται από την «επιθετικότητα» της Τεχεράνης
23:06
CULTURE
Σοβαρές κατηγορίες για τον D4vd: Νέα στοιχεία σοκάρουν στη δικαστική υπόθεση
22:55
ΚΟΣΜΟΣ