Συνεργάτις του Μπόρις Τζόνσον τον κατσάδιασε για έναν.... καφέ
Σε ένα «παράπτωμα» παραλίγο να υποπέσει ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον στο ετήσιο συνέδριο των Τόρις στο Μάντσεστερ.
Την ώρα που περπατούσε στο διάδρομο, ένας βοηθός του Τζόνσον φαίνεται να του δίνει ένα πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης με καφέ, με τον πρωθυπουργό να ρωτά: «ευχαριστώ, τι είναι αυτό;».
Ωστόσο πριν προλάβει να πιεί μια γουλιά, μια συνεγάτιδά του που βρισκόταν δίπλα του, το άρπαξε λέγοντάς του «δεν πρέπει να το χρησιμοποιείς αυτό», «όχι μπροστά στην κάμερα».
Ο λόγος είναι πως οι περισσότεροι ηγέτες πλέον αποφεύγουν να χρησιμοποιούν πλαστικό μιας χρήσης ή μη βιοδιασπώμενα πράγματα, στέλνοντας ένα μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.
Για την ιστορία, ο Μπόρις Τζόνσον τελικά ήπιε τον καφέ του, σε μια κούπα αυτή τη φορά που του έφερε η συνεργάτιδά του και η οποία αν μην τι άλλο του ταιριάζει περισσότερο.
SPONSORED
ΣΥΡΙΖΑ: Αντεπίθεση «Πολακικών» μετά τη διαγραφή - Η στήριξη Παππά, Δούρου και η επιστολή των «11»
08:20
Θανατηφόρα παράσυρση 38χρονου στην Πετρούπολη – Συνελήφθη 49χρονη οδηγός
08:19
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και κέντρο Αθήνας - Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό και Πειραιά
08:18
Φάμελλος: «Οι πορείες ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα πρέπει να συγκλίνουν - Κανείς δεν περισσεύει»
08:17