ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ στη Νέα Υόρκη: Τέσσερις άστεγοι νεκροί μετά από επίθεση με μεταλλικό σωλήνα

Θρίλερ στη Νέα Υόρκη: Τέσσερις άστεγοι νεκροί μετά από επίθεση με μεταλλικό σωλήνα
AP Photo/Jeenah Moon

Τέσσερις άστεγοι άνδρες σκοτώθηκαν, ενώ ένας πέμπτος έχει τραυματιστεί σοβαρά, στην περιοχή Τσάιναταουν, στο Μανχάταν. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης εκτιμά ότι οι επιθέσεις κατά των αστέγων έγιναν όσο εκείνοι κοιμόντουσαν.

Οι Aρχές έχουν προχωρήσει στην προσαγωγή ενός υπόπτου και συγκεκριμένα ενός άνδρα 24 ετών, ο οποίος ενδέχεται να είναι, επίσης, άστεγος.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, κάποιος κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει επίθεση κοντά σε ένα κτήριο στην Τσάιναταουν. Όταν έφτασαν στην περιοχή οι αστυνομικοί εντόπισαν τα θύματα. Βρίσκονταν σε τρία διαφορετικά σημεία και έφεραν χτυπήματα από μεταλλικό σωλήνα.

Η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα της επίθεσης.

AP 19278487572375

Πηγή: AP Photo/Jeenah Moon

Δύο αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στην αστυνομία ότι ένας άνδρας με μαύρο μπουφάν και μαύρο παντελόνι χτύπησε επανειλημμένα τα θύματα με ένα μεταλλικό αντικείμενο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν άνδρα που ταίριαζε στην περιγραφή του δράστη, λίγα μέτρα μακριά, ενώ ο τραυματίας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Μανχάταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Με πληροφορίες από 4 homeless men killed in New York City's Chinatown area, apparently while they slept, police say, by Melissa Alonso and Jason Hanna, CNNi.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ