Νέα Υόρκη: Ένοπλη επίθεση σε πολυκατάστημα με τραυματίες
Ένοπλος άνοιξε πυρ σε πολυκατάστημα στο Μπρονξ, τραυματίζοντας πέντε ανθρώπους, μεταξύ των οποίων δύο αγόρια, 10 και 14 ετών.
Τα υπόλοιπα θύματα είναι δύο γυναίκες ηλικίας 35 και 19 ετών και ένας 20χρονος άνδρας. Σύμφωνα με τις Αρχές, κανένας από τους τραυματίες δεν φέρει σοβαρά τραύματα.
Προς το παρόν η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε καμία σύλληψη. Ωστόσο, ο δράστης φαίνεται να είναι περίπου 20 ετών, σύμφωνα με το δημοσίευμα της New York Times.
«Δεν ήμουν σίγουρος τι συνέβη ώσπου είδα κόσμο στον δρόμο και μερικούς που μπήκαν μέσα στο κατάστημά μου», δήλωσε καταστηματάρχης, ο οποίος υποστήριξε ότι όταν άκουσε τον θόρυβο, γύρω στις 16:00 (τοπική ώρα) το απόγευμα της Τετάρτης, δεν αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για πυροβολισμούς.
«Η Γροιλανδία ούτε αγοράζεται ούτε πωλείται» επαναλαμβάνει ο πρωθυπουργός του νησιού
18:05
Λαβρόφ: «Απαράδεκτες» οι οικονομικές πιέσεις που ασκούνται στην Αβάνα
17:57
Συνάντηση Γουίτκοφ - Αραγτσί στην Κωνσταντινούπολη την Παρασκευή για τα πυρηνικά του Ιράν
17:45
«Παραλύει» σήμερα η Γερμανία - Σε απεργία οι εργαζόμενοι των αστικών συγκοινωνιών
17:34