Κατάρρευση υπό κατασκευής γέφυρας στην Πάφο λόγω κακοκαιρίας
Η έντονη βροχόπτωση που έπληξε την επαρχία Πάφου οδήγησε στην κατάρρευση της υπό κατασκευής γέφυρας που ενώνει δύο κοινότητες.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δρόμος Επισκοπής – Νατάς είναι κλειστός για την κυκλοφορία, αφού η υπό κατασκευή γέφυρα που ενώνει τα δύο χωριά έχει καταρρεύσει, λόγω έντονων βροχοπτώσεων.
Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η Έπαρχος Πάφου Μαίρη Λάμπρου ανέφερε πως η γέφυρα βρίσκονταν σε αρχικό στάδιο υπό κατασκευή. Η κ. Λάμπρου ανέφερε πως οι εργασίες ξεκίνησαν πριν από ένα μήνα περίπου και η κατασκευή της βρίσκονταν στα αρχικά στάδια με τα υποστυλώματα.
Το κόστος για την κατασκευή της γέφυρας ανέρχεται στις 400 χιλιάδες ευρώ και ο στόχος είναι να ολοκληρωθεί μέχρι το 2021.
Εξάλλου λόγω κατολίσθησης όγκων χώματος και πετρών, κλειστός παραμένει για την κυκλοφορία ο δρόμος Αγίου Νικολάου - Μανδριών, στην επαρχία Πάφου.
Επίσης, κλειστός είναι και ο δρόμος Αμαργέτης – Κελοκεδάρων παρά το γεφύρι του ποταμού «Ζυριπιλλή» λόγω υπερχείλισης του ποταμού.
Στέγαση: Δύο νέα προγράμματα για προσιτή στέγη - Έρχεται νέο «Ανακαινίζω»
04:00
ΔΥΠΑ: Ανοίγουν 60.000 νέες θέσεις εργασίας - Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες
03:00
Ευλογιά αιγοπροβάτων: Νωρίτερα η υποβολή των αιτήσεων αποζημίωσης - Ποια η προθεσμία
02:00
Μέχρι πότε ισχύουν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
01:00