Πυροβολισμοί σε νυχτερινό κέντρο στις ΗΠΑ – Ένας νεκρός, τέσσερις τραυματίες
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και τέσσερις ακόμα τραυματίστηκαν, έπειτα από περιστατικό με πυροβολισμούς σε ένα νυχτερινό κέντρο στο Κονέκτικατ των Ηνωμένων Πολιτείων.
Όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, οι τραυματίες είναι δύο άντρες και δύο γυναίκες, οι οποίοι υπεβλήθησαν σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση. Το άτυχο θύμα ήταν ένας 28χρονος άνδρας.
Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής, και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την γύρω περιοχή.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσα σε μια ομάδα ανθρώπων μέσα στο κέντρο, ωστόσο δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση από τις Αρχές.
Όπως μεταδίδει το NBC, επικαλούμενο την αστυνομία, ο δράστης ή οι δράστες ενδέχεται να διέφυγαν, την ώρα που οι θαμώνες του κλαμπ έτρεχαν προς τα έξω για να προστατευτούν.
Οι Αρχές προσπαθούν μέσα από τα βίντεο από τις κάμερες παρακολούθησης, να ταυτοποιήσουν τον δράστη ή τους δράστες και να εξακριβώσουν τις συνθήκες του συμβάντος
Ανοίγει αύριο 6 Απριλίου η πλατφόρμα για το Fuel Pass: Ποιοι θα πάρουν επιδότηση 60 ευρώ
12:21
Συναγερμός στη Σερβία για εκρηκτικά κοντά σε αγωγό που μεταφέρει ρωσικό φυσικό αέριο στην Ουγγαρία
12:20
Καμπανάκι κινδύνου από τον ΠΟΥ για τις επιθέσεις ΗΠΑ-Ισραήλ σε πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν
12:15
Χατζηδάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο πρωθυπουργός πήρε την απόφαση να δείξει ευαισθησία και αυστηρότητα
12:05