Βιβλίο serial killer κατεβηκε από τα «ράφια» του Amazon
Ένα βιβλίο το οποίο περιγράφει τη ζωή και τα εγκλήματα ενός Καναδού serial killer εξαφανίστηκε από το Amazon λίγες μόλίς ώρες μετά την πρώτη του εμφάνιση.
Σύμφωνα με το CTV, ο πρώην μεγαλοαγρότης και πολυεκατομμυριούχος, Ρόμπερτ Πίκτον, ο οποίος το 2007 κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία έξι γυναικών, έγραψε από τη φυλακή το Pickton: In His Own Words (Ο Πίκτον με δικά του λόγια). Για να μπορέσει να το εκδώσει και να το θέσει προς πώληση, χρησιμοποίησε ως όνομα συγγραφέα το Michael Chilldres.
Πράγματι, το βιβλίο βγήκε στη διαδικτυακή αγορά και η τιμή του στο Amazon ήταν κάτι περισσότερο από 10 λίρες.
Λίγο μετά την εμφάνισή του στους «καταλόγους» του Αmazon, όμως, η εταιρεία αναγκάστηκε να το κατεβάσει, έπειτα από ειδοποίηση των Αρχών, παρότι δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο που να απαγορεύει σε κάποιον να επωφελείται οικονομικά από τις εγκληματικές πράξεις του.
Νέα δήλωση Τραμπ για Ιράν: «Αυτοί παρακαλούν να κάνουμε μια συμφωνία, όχι εγώ»
16:56
Τα ξημερώματα της Κυριακής αλλάζει η ώρα - Γυρίζουμε μπροστά τους δείκτες
16:53
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Υπό όρους έγκριση στην εφαρμογή της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ - ΗΠΑ
16:46
Στο νοσοκομείο Σερρών 23χρονη με τραύμα από μαχαίρι – Συνελήφθη η συγκάτοικός της
16:38