Πάφος: Γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Ανανεώθηκε:
Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό τραυματισμένης από μαχαίρι γυναίκας στην οδό Οθέλλου, στην Πάφο, με τις Αρχές να διερευνούν υπόθεση απόπειρας δολοφονίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 36χρονη εντοπίστηκε από τις Αρχές τραυματισμένη το μεσημέρι της Πέμπτης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ φαίνεται να μαχαιρώθηκε από το σύντροφο της, ο οποίος επίσης φέρει και ο ίδιος τραύματα από μαχαίρι.
Στο σημείο κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ όπως προκύπτει από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, μεταξύ των δύο φαίνεται να προηγήθηκε πάλη.
Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, τον φερόμενο δράστη φαίνεται να ακινητοποίησαν πολίτες.
Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι γιατρό η 36χρονη εισήχθη στο χειρουργείο και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή.
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί πολιτική αξιοποίηση της ποινικής δικογραφίας (vid)
13:35
Συναγερμός για πυροβολισμούς στον Άγιο Δημήτριο - Μια σύλληψη
13:24
«Πιθανή» η επανέναρξη του πολέμου με τις ΗΠΑ σύμφωνα με αξιωματούχο του Ιράν
13:21
Ηγουμενίτσα: Την Δευτέρα απολογείται ο 50χρονος που είχε κρύψει μισό τόνο skunk στο φορτηγό του (vid)
13:10