Πάφος: Γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Ανανεώθηκε:
Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό τραυματισμένης από μαχαίρι γυναίκας στην οδό Οθέλλου, στην Πάφο, με τις Αρχές να διερευνούν υπόθεση απόπειρας δολοφονίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 36χρονη εντοπίστηκε από τις Αρχές τραυματισμένη το μεσημέρι της Πέμπτης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ φαίνεται να μαχαιρώθηκε από το σύντροφο της, ο οποίος επίσης φέρει και ο ίδιος τραύματα από μαχαίρι.
Στο σημείο κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ όπως προκύπτει από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, μεταξύ των δύο φαίνεται να προηγήθηκε πάλη.
Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, τον φερόμενο δράστη φαίνεται να ακινητοποίησαν πολίτες.
Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι γιατρό η 36χρονη εισήχθη στο χειρουργείο και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή.
Ο ουκρανικός στρατός σημειώνει «πρόοδο» στην περιοχή της Ζαπορίζια, ανακοίνωσε το Κίεβο
20:40
Οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν τα στρατηγικά βομβαρδιστικά Β-1 στις επιθέσεις κατά του Ιράν
20:29
Ακυρώσεις πτήσεων προς την Κύπρο από British Airways και easyJet
20:18
«Έξω η Ελλάδα από τον όλεθρο»: Αντιπολεμική πορεία στη Θεσσαλονίκη στη σκιά των επιθέσεων στο Ιράν (pic)
20:09