ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τραμπ δηλώνει ότι έμαθε πολλά για τον κορωνοϊό - Η έκπληξη που έκανε στους οπαδούς του

Ο Τραμπ δηλώνει ότι έμαθε πολλά για τον κορωνοϊό - Η έκπληξη που έκανε στους οπαδούς του
AP Photo

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ με μήνυμα του προς τους πολίτες, χαρακτήρισε σαν ένα «σχολείο» την περιπέτεια της υγείας που περνάει με τον κορωνοϊό.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έδειχνε σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τα τελευταία 24ωρα που διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ, αναμένεται να πάρει σύντομα εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, ανέφερε πως οι γιατροί και οι νοσηλευτές του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται «είναι εκπληκτικό και τους ευχαριστώ», ενώ συνέχισε λέγοντας πως πρόκειται να κάνει μία «επίσκεψη που θα είναι έκπληξη» σύντομα, κάνοντας αναφορά σε «πατριώτες» που είναι στους δρόμους με σημαίες του Τραμπ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε ως «ενδιαφέρον ταξίδι» και ως «σχολείο» την περιπέτεια της υγείας του.

«Είναι ένα ενδιαφέρον ταξίδι και έμαθα πολλά σχετικά με τον κορωνοϊό. Ήταν σαν σχολείο. Σαν πραγματικό σχολείο. Και πλέον καταλαβαίνω για τον κορονοϊό. Έχει ενδιαφέρον όλο αυτό και θα σας ενημερώσω σύντομα», είπε ακόμη στο μήνυμά του ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα, ο Τραμπ χαιρέτισε μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο όχημα, τους υποστηρικτές του που έχουν βρεθεί έξω από το στρατιωτικό νοσοκομείο, Walter Reed, όπου παραμένει για νοσηλεία.

Μετά τη βόλτα επέστρεψε στο νοσοκομείο

«Ο Πρόεδρος Τραμπ έκανε μια σύντομη βόλτα με μοτοσικλέτα της τελευταίας στιγμής για να χαιρετήσει τους υποστηρικτές του έξω και τώρα επέστρεψε στην Προεδρική Σουίτα μέσα στον Walter Reed» λέει ο υπεύθυνος Τύπου του Λευκού Οίκου.

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι δεν γνώριζε για την «βόλτα» του Τραμπ έξω από το νοσοκομείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ