Πιλότος απείλησε ότι θα ρίξει γεμάτο αεροσκάφος αν τον παρατούσε η συζυγός του!
Μια συζυγική διαμάχη και η απειλή μιας γυναίκας να παρατήσει τον άνδρα της λίγο έλειψε να αποτελέσουν αφορμή για μια αεροπορική τραγωδία.
Το περιστατικό σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2015, ωστόσο δεν είχε δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τους Times, ένας Ιταλός πιλότος ο οποίος ετοιμαζόταν να «πετάξει» αεροσκάφος με 200 επιβαίνοντες, απείλησε τη σύζυγό του, μέσω μηνύματος στο κινητό, ότι θα αυτοκτονήσει ρίχνοντας το αεροπλάνο λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο, στη Ρώμη, σε περίπτωση που αυτή υλοποιούσε την απόφασή της να ζητήσει διαζύγιο!
Η τραγωδία αποφεύχθηκε χάρη στη σύζυγό του η οποία ειδοποίησε εγκαίρως τους υπεύθυνους του αεροδρομίου. Οι τελευταία πρόλαβαν και ματαίωσαν την απογείωση και μάλιστα αντικατέστησαν τον κυβερνήτη χωρίς οι επιβάτες να αντιληφθούν το παραμικρό.
Βασιλική… διπλωματία:Το ταξίδι του Καρόλου στις ΗΠΑ, η επιχείρηση «γοητεία» και το μεγάλο στοίχημα
10:53
Οι ΗΠΑ εγκρίνουν την κάλυψη της δαπάνης για την υπεράσπιση Μαδούρο από την κυβέρνηση της Βενεζουέλας
10:48
Σβήνουν οι ελπίδες για τερματισμό του πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν - Σε αξιέξοδο οι συνομιλίες
10:43
Τραγωδία στο Αιτωλικό: Νεκρός 56χρονος οδηγός μηχανής σε τροχαίο
10:32