ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος για γυναίκα στην Αλάσκα: Της επιτέθηκε αρκούδα ενώ ήταν στην τουαλέτα

Τρόμος για γυναίκα στην Αλάσκα: Της επιτέθηκε αρκούδα ενώ ήταν στην τουαλέτα
Pixabay

Αλλόφρων και με ελαφρά τραύματα βγήκε από την τουαλέτα μία γυναίκα στη Αλάσκα όταν δέχτηκε επίθεση από αρκούδα.

Η Σάνον Στίβενς απέκτησε μια βαθιά πληγή την ώρα που χρησιμοποιούσε μια απομονωμένη τουαλέτα εκτός σπιτιού στο Chilkat Lake το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το θύμα είπε ότι η πληγή προήλθε είτε από δάγκωμα είτε από χτύπημα που δέχτηκε από τα νύχια της αρκούδας, αναφέρει το BBC.

Η γυναίκα είχε πάει να περάσει το Σαββατοκύριακο στην περιοχή μαζί με τον αδελφό της και ένα φιλικό τους πρόσωπο όταν συνέβη το περιστατικό. Νωρίς το απόγευμα η παρέα άναψε φωτιά στην ύπαιθρο και έψησαν λουκάνικα.

«Κάποια στιγμή πήγα στην τουαλέτα. Αμέσως μόλις έκατσα ένιωσα κάτι να δαγκώνει τα οπίσθιά μου», είπε η έντρομη γυναίκα στο Associated Press.

Η γυναίκα τότε άρχισε να τρέχει. Ο αδελφός της άκουσε τα ουρλιαχτά και έσπευσε για βοήθεια. Όταν επέστρεψαν μαζί στο σημείο της επίθεσης είδαν στο ύψος της λεκάνης της τουαλέτας το πρόσωπο μιας αρκούδας.

Η γυναίκα περιποιήθηκε την πληγή της χάρη σε ένα κουτί πρώτων βοηθειών που είχε μαζί της και την επόμενη ημέρα η παρέα είδαν πατημασιές από αρκούδα στο σημείο της φωτιάς και στην εξωτερική τουαλέτα.

Ο βιολόγος του Τμήματος Ψαριών και Παιγνίων (Fish and Game) της Αλάσκας Carl Koch είπε στο KTOO News πως πιστεύει ότι το ζώο ήταν μια μαύρη αρκούδα.

«[Μπορεί] να είναι το μοναδικό άτομο στο οποίο συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν θα εκπλαγώ αν με την πάροδο των ετών κι άλλοι έχουν παράξενες εμπειρίες - αλλά κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου να συμβεί κάτι τέτοιο είναι πολύ ασυνήθιστο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ