Σεξουαλική παρενόχληση - Νέα Υόρκη: «Σφίγγα» ο Μπάιντεν για την παραίτηση Κουόμο
Για τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ρωτήθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει εάν πρόκειται να παραιτηθεί.
Συγκεκριμένα, ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο ότι θέλει να δει το αποτέλεσμα της έρευνας για τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο, ο οποίος δέχεται έντονες πιέσεις να παραιτηθεί έπειτα από σειρά καταγγελιών σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση.
Ερωτηθείς εάν ο Κουόμο πρέπει να παραιτηθεί, ο Μπάιντεν είπε στους δημοσιογράφους: «Νομίζω ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και πρέπει να δούμε τι θα μας δείξει».
Ο Δημοκρατικός κυβερνήτης της Νέας Υόρκης αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση από επτά νεαρές γυναίκες και δέχεται αυξανόμενη πίεση μετά και από τις αποκαλύψεις ότι η διοίκησή του υποκαταμέτρησε, ίσως σκοπίμως, τον αριθμό θανάτων εξαιτίας της Covid-19 τροφίμων σε γηροκομεία στην Πολιτεία.
Την Παρασκευή, δύο Δημοκρατικοί γερουσιαστές της Νέας Υόρκης, ο Τσακ Σούμερ και η Κίρστεν Γκίλιμπραντ, καθώς και πολλά εκλεγμένη μέλη του Κογκρέσου, συμπεριλαμβανομένης της Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ, κάλεσαν τον Κουόμο να παραιτηθεί.
Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις 2026 - Ποια η προθεσμία υποβολής
01:00
Έως τις 30 Απριλίου παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για χρήση αιγιαλού
00:30
: Το τέλος του Λαριτζανί, το κυνήγι του Χαμενεΐ και το ρήγμα μεταξύ Τραμπ και ΝΑΤΟ για το Ορμούζ
23:56
Μήνυμα Νετανιάχου προς Ιρανούς: «Γιορτάστε την Πρωτοχρονιά σας - Σας παρακολουθούμε από ψηλά»
23:45