Συναγερμός στο Παρίσι: Πυροβολισμοί έξω από νοσοκομείο - Ένας νεκρός και μία τραυματίας
Ανανεώθηκε:
Συναγερμός έχει σημάνει στο Παρίσι, καθώς πριν λίγη ώρα σημειώθηκαν πυροβολισμοί έξω από το νοσοκομείο Henri-Dunant, το οποίο λειτουργεί επίσης ως εμβολιαστικό κέντρο κατά του κορωνοϊού.
Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Le Parisien, δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν εκ των οποίων ο ένας υπέκυψε στα τραύματά του. Αστυνομική πηγή επιβεβαίωσε στο Euronews και στο Reuters ότι ένα άτομο είναι νεκρό.
Το τηλεοπτικό δίκτυο BFM μετέδωσε πως η γυναίκα που τραυματίστηκε εργαζόταν ως φρουρός ασφαλείας στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στις 13:40, τοπική ώρα, ενώ παραμένουν άγνωστα του δράστη.
Για την ώρα δεν υπήρχαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό στο ιδιωτικό νοσοκομείο Henry Dunant που ανήκει στον Ερυθρό Σταυρό και βρίσκεται στο 16ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας, στην οδό Michel-Ange.
Αστυνομία, πυροσβέστες αλλά και ασθενοφόρα έχουν καταφθάσει στο σημείο σύμφωνα με αναφορές των γαλλικών μέσων ενημέρωσης, ενώ ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης έχει διαφύγει από το σημείο.
Πέπλο ομίχλης κάλυψε τη Θεσσαλονίκη - Τι ισχύει για τις πτήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
10:27
Γεμίζει ο Μόρνος: Ξεπέρασε τα 311 εκατ. κυβικά σε διάστημα λίγων μηνών - Ανάσα για τους Αθηναίους
10:20
Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: Στόχος η δημιουργία του πρώτου ελληνικού πανεπιστημίου στις ΗΠΑ
10:07
«Κλειδώνει» η κυβερνητική ομάδα στην Άγκυρα: Ποιοι υπουργοί θα συνοδεύσουν τον Μητσοτάκη - Στοχευμένες συμφωνίες στο «μενού» της συνάντησης με Ερντογάν
09:59